Gáz ha 12 éves vagyok és használok szempilla spirált szemceruzát alapozót szemhéjpúdert és szájfányt? Mert csomószor leribancoznak meg hordok nőies ruhákat meg magassarkút. Mért baj ez?
szuper:) akkor ezt kibeszéltük:) szép napot!!!:)
23L
Ez tényleg jó, de nem egy 12 éves gyerekre. Minap szegedi Árkádban láttam néhány olyan kiscsajt... anyukám éppen felhívott, hogy segítsek az öcsémnek a matekháziban. Első gondolatom az volt, hogy megkérdezem azokat a lányokat, és ha nem tudják, akkor bizony fiatalabbak a negyedikes öcsémnél...
Valamint: Ha fiú lennék, (22 éves lány vagyok) tuti bejátszanám, hogy odamennék ilyen kiscsajokhoz, és elkezdeném nekik lökni a dumát, meg csapni a szelet. Kivárnám anyukát, feltételezem nem egyedül voltak ott (pl nem volt náluk kabát, és erősen kétlem, hogy kifizették maguknak a 2000 ftos ruhatári díjat) és megvárnám, hogy beszóljon, hogy mit csinálok a lányával. Majd közölném vele, hogy miért, nem nagykorú? Totál úgy néz ki pedig, mint egy korombeli ribanc! És ezzel otthagynám. Aztán gondolkodjon el rajta, mindenki, hogy mibe öltözteti a gyerekét, meg hogy önmaga mennyit vállal be. Mert bizony ha felnőttnek akarunk kinézni, akkor viselkedni is úgy illik ám!
Egyébként meg tanítok, és ha így bejön valaki az osztályba, hazaküldöm átöltözni. Nem vagyok konzervatív típus ezen a téren, nyugodtan legyenek csinosak, de a kurvulás nem egyenlő a csinossággal, csak sajnos a mai GYEREKEK ezt nem tudják.
Hát mert ribancos (egy 12 évesnek).
Amúgy meg elég idiótán néz ki egy 12 éves testen egy 18 éves fej.Szerintem használj max szemceruzát.
A magassarkú meg röhejes (Miért akarsz ilyen lenni?)
12/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!