Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Gáz ha 12 éves vagyok és...

Gáz ha 12 éves vagyok és használok szempilla spirált szemceruzát alapozót szemhéjpúdert és szájfányt? Mert csomószor leribancoznak meg hordok nőies ruhákat meg magassarkút. Mért baj ez?

Figyelt kérdés
őszintén írjatok mert nem akarok változtatni a stílusomon de a környezetem kezd megutálni és akkor megkell változzak:S

2012. febr. 23. 18:56
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

szuper:) akkor ezt kibeszéltük:) szép napot!!!:)

23L

2012. márc. 4. 10:38
 32/37 anonim ***** válasza:
Szerintem ha így öltözöl hamar be fogsz vonzani valami pedofilt.
2012. márc. 4. 14:19
 33/37 anonim ***** válasza:

Fogjátok már fel, hogy a nőies öltözködés nem a zt jelenti, hogy p*cs*szoknya tűsarkú és melletkifelső.

Ittvan ez tök jó

[link]

[link]

[link]

2012. márc. 4. 16:12
 34/37 anonim ***** válasza:
50%

Ez tényleg jó, de nem egy 12 éves gyerekre. Minap szegedi Árkádban láttam néhány olyan kiscsajt... anyukám éppen felhívott, hogy segítsek az öcsémnek a matekháziban. Első gondolatom az volt, hogy megkérdezem azokat a lányokat, és ha nem tudják, akkor bizony fiatalabbak a negyedikes öcsémnél...

Valamint: Ha fiú lennék, (22 éves lány vagyok) tuti bejátszanám, hogy odamennék ilyen kiscsajokhoz, és elkezdeném nekik lökni a dumát, meg csapni a szelet. Kivárnám anyukát, feltételezem nem egyedül voltak ott (pl nem volt náluk kabát, és erősen kétlem, hogy kifizették maguknak a 2000 ftos ruhatári díjat) és megvárnám, hogy beszóljon, hogy mit csinálok a lányával. Majd közölném vele, hogy miért, nem nagykorú? Totál úgy néz ki pedig, mint egy korombeli ribanc! És ezzel otthagynám. Aztán gondolkodjon el rajta, mindenki, hogy mibe öltözteti a gyerekét, meg hogy önmaga mennyit vállal be. Mert bizony ha felnőttnek akarunk kinézni, akkor viselkedni is úgy illik ám!

Egyébként meg tanítok, és ha így bejön valaki az osztályba, hazaküldöm átöltözni. Nem vagyok konzervatív típus ezen a téren, nyugodtan legyenek csinosak, de a kurvulás nem egyenlő a csinossággal, csak sajnos a mai GYEREKEK ezt nem tudják.

2012. márc. 8. 14:55
 35/37 anonim ***** válasza:
Utosó ekötti vagyok, spirál meg a cerka még ok, de a szemhélypúdert hanyagold. Ha nincs pattanásod, az alapozót is, de azt ne használj sztem amúgy se :) menj kozmetikushoz és kapsz arcradírt
2012. márc. 8. 19:02
 36/37 anonim válasza:

Hát mert ribancos (egy 12 évesnek).

Amúgy meg elég idiótán néz ki egy 12 éves testen egy 18 éves fej.Szerintem használj max szemceruzát.

A magassarkú meg röhejes (Miért akarsz ilyen lenni?)

12/l

2012. ápr. 4. 19:23
 37/37 anonim ***** válasza:
Látom akik azt írtátok hogy vakolja csak magát az nem lehet több 12 évesnél! Volt egy hozzászoló aki azt mondta hogy egy 12 éves lány kinéz 18-nak és csodálkozik ha egy srác odamegy hozzá paff hát igen szép az ha 12 évesen 20-nak nézel ki de vajon 20 évesen mi lesz? Én egyszer sem írtam hogy én nem szeretem magam sminkelni de a kukáig túlzás!Jah és anyuci is meg nagymama is vakolja magát ha most is akkor kérd meg hogy a vakolatot mossa le és nézd meg alatta a bőrét szép napot ;) Jah és a válaszadók akik mást írtak azok biztos nem 15 évesek hanem kicsit több egy kis tiszteletet lányok!!
2012. jún. 30. 12:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!