Gáz ha 12 éves vagyok és használok szempilla spirált szemceruzát alapozót szemhéjpúdert és szájfányt? Mert csomószor leribancoznak meg hordok nőies ruhákat meg magassarkút. Mért baj ez?
egy igényes nő nem a sminktől az....én imádok sminkelni, általában sminkben vagyok, de!!!! csak azért nem sminkelem ki magam, mert lemegyek a boltba....nyáron pláne nem sminkelek...semmit....se szemhéjpuder se alapozo...mert csak lefolyik és még mocskosabb lesz az arcom...na az minden csak nem igényes.....max este ha megyek bulizni vagy bárhova....akkor sminkelek....strandra meg aztán szerintem totál nevetséges a vizálló szempillaspirál és társai...és fölösleges.....főleg h nagyrészt napszemüvegben van az ember....
23L
Te nem vagy normális...
Azért egy zsíros hajat, meg egy sminketelen nőt ne vegyünk egy kalap alá.
nekem öt perc alatt kész a sminkem, pedig alapozózok, szememet kifestem (bár nagyon minimálisan...nem vagyok hajlandó hétköznap full sminkben rohangálni mint pl egy buliba...szerintem az minden csak nem oda illő....és nevetséges)...megcsinálom a hajam...de otthon nem sminkelem ki magam....és ha le kell mennem boltba nem fogok ezért sminkelni...igaz én élhetek smink nélkül is....nem leszek ettől rondább....sőt volt aki azt mondta, h smink nélkül szebb is vagyok...szóval...a sok smink csak azoknak kell, akiknek el kell torzitaniuk az arcát....nem zsíros a hajam és nem melegitőben járok (nincs is melegitőm)....de csak egy öt perces bolti kiruccanásért nem fogom kisminkelni magam:D:D:D igaz mint mondtam én élhetek smink nélkül...nem leszek attól csunyább ;)
23L
Igen normális vagyok, viszont neked szövegértési problémáid vannak, úgyhogy szerintem te nem!
Utolsó!: Egy pattanás, ragya sincs az arcomon, szép az arcom a bőröm, nekem sokszor mondják, hogy smink nélkül is gyönyörű vagyok, nem is rejtegetem az arcom, csupán imádok sminkelni és alapnak érzem, hogy sminkben legyek bárhová megyek, ennyi!:) De attól függetlenül tudom azt is, hogy smink nélkül is ugyanolyan szép vagyok:)
Utolsó!: Egy pattanás, ragya sincs az arcomon, szép az arcom a bőröm, nekem sokszor mondják, hogy smink nélkül is gyönyörű vagyok, nem is rejtegetem az arcom, csupán imádok sminkelni és alapnak érzem, hogy sminkben legyek bárhová megyek, ennyi!:) De attól függetlenül tudom azt is, hogy smink nélkül is ugyanolyan szép vagyok:)
Még szerencse, hogy nem neked akarok tetszeni, hanem a pasiknak, szóval marhára hidegen hagy, hogy mit gondolsz azokról, akik nem éreznek folyamatos kényszert a sminkelésre, veled ellentétben. A normális pasit pedig abszolút nem érdekli, van-e rajtad smink, sőt az ilyen mértékű smink amit te mázolhatsz magadra, taszítja is, hoppá... (bár benned nyilván fel sem merül, milyen lehet egy igazi normális FÉRFI, mert el se tudod képzelni, szegénykém:P) Na további kellemes "vakolást", puszi:)
Utolsó kettő!
Én mivel nincs a bőrőmnek hiábja egy icipici alapozót szoktam csak használni, a szemet szépen kifestem és szájfény ENNYI! Szép, ápolt! Nem vakolom magamat! Nem vagyok miss p*csa, sem ilyen plázacica.. Simán ahogy eddig is elmondtam, de Blondika nyilván a szőkeségétől te meg a sötétségedtől nem fogod föl, hogy szeretek sminkelni, és úgy gondolom, hogy egy alapsminket el kell készíteni, egy igényes nőnek! Smink nélkül is lehet szép valaki, de a sminkkel ha szépen van elkészítve, és ért hozzá az illető akkor csak dob az illetőn! Mellesleg nem öltözködöm sosem ribancosan!!!Tudom milyen egy FÉRFI, le sem állnék ilyen kis mai divatfiúkákkal, csak a FÉRFIAKKAL, akiktől csak az egzotikus szépség és stb. jelzőt kaptam! Én az olyan férfiakkal állok le akik a csinos tip-top sminkelt lányokat szeretik!:) Ízlések és pofonok! Én így gondolom Ti úgy! Nyugodtan éljetek úgy ahogy szeretnétek, és a kis szende szüzigizi egyszerű életeteket, a kis sminktelen natúr lányokat szerető fútokkal.;)
kicsilány:) én minden vagyok csak szüzilányka vagy mit tudom én milyen jelzőt használtál:) imádok sminkelni mint mondtam....de az nem normális dolog, hogy csak azért mert leviszed a szemetet kisminkeled magad:D nevetséges:D imádok jól kinézni, imádom magam készitgetni....de te még kicsi vagy és nem fogod fel, hogy az olyat, mint te (aki a kukáért kisminkeli magát...) igényes nőnek nevezni...hanem max nevetségesnek...bulizok egy csomot...csomo alkalmam van megcsinálni a legjobb sminkeket, felvenni a nem hétköznapi ruhákat...és elhiszem h gyönyörü lány lehetsz....de azok a pasik, akik azt tartják igényes nőnek, akik a kukáig is sminkelnek nem férfiak:) hidd el nekem....na de nem fogok veled vitatkozni:) majdnem 10 év van köztünk:D eszméletlen:D okos lány lehetsz és biztos vagyok benne h gyönyörü....de téves az a felvetésed, hogy az igényes nő még a boltba is sminkel:)
további szép napot
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!