Egy szempilla spirál meddig áll el?
Figyelt kérdés
Pl, én pár éve elvesztettem, és most meglett. Nyugodtan használhatom, vagy az is lehet, hogy megromlott?2012. febr. 17. 12:13
1/7 anonim válasza:
Elvileg ezek egy évig állnak el, de kell rajta lennie egy kis emblémának, ami egy kis dobozkát ábrázol, és a 12-es szám van benne, ez azt jelenti, hogy 12 hónapig tartható el. AZ enyémeken van ilyen. EGy kis tégely formájú minta, nyitott fedéllel.
2/7 anonim válasza:
Ne használd semmiféle képpen se, mert a smink szerek is megromlanak.
Olyan összetevők találhatók benne, ami miatt havonta cserélni kell , mert olyan anyag juthat a szervezetebe, ami rák keltő, vagy gombásodást előidéző.
Inkább vegyél egy újat, 1000 Ft körül lehet kapni már elég jókat.
Üdv. :)
3/7 A kérdező kommentje:
Áh, szemcerkám 2 évig jó:D de a spirálon nem találtam semmi ilyesmit:S
2012. febr. 17. 12:21
4/7 anonim válasza:
Havonta? Dehogy....... általában egy év. Sőt, ráhagyással írnak rá egy évet. Hogy gondolja második, hogy ráírnak ezekre egy meg két évet, ha havonta cserélni kéne? Jajj.
5/7 anonim válasza:
használat mellett 3havonta illik újat venni...én 2éves szemspirált nem mernék használni,hiába még nem volt felbontva....
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2012. febr. 17. 17:07
7/7 anonim válasza:
6 hónapig vagy 12 hónapig használhatóak a szempillaspirálok, felbontást követően.
Legalábbis nekem ami most van spirálom a tégelybe 6 hónap van, de mondjuk annyi idő alatt el is fogy simán. :D
Inkább vegyél újat, az essence spirálok 8-1000Ft körül vannak és egész jók, a zöld-fekete tubusos fantasztikus. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!