Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mivel mossam le a vízálló...

Mivel mossam le a vízálló sminket? (tus és spirál)

Figyelt kérdés

Sima sminklemosóval elég nehezen jön le!!!

Ha véletlen kicsit mellékenek akkor alig tudom letörölni...

meg hogy fogom lemosni az egészet?!

(most használok először ilyet)

2012. febr. 11. 12:47
 1/8 anonim ***** válasza:

Vízálló sminklemosóval.

Megkérdezhetem, hogy miért vízállót használsz?

2012. febr. 11. 12:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs vízálló sminklemosó otthon, akkor olivaolaj. :D:D A szezámolaj is jó. :D
2012. febr. 11. 13:29
 3/8 A kérdező kommentje:

azért használok most ilyet mert tegnap mikor mentem el itthonról nagyon hideg volt és teljesen betekertem magam sállal még z orromat is. Csak a szemem látszott ki.

Ahogy szuszogtam ki a meleg levegőt lecsapódott a pára a szempillámra ami ugye vizes lett, és a fél órás séta végére olyan fekete folt volt a szemem körül mintha egész nap sírtam volna.

Ezért tegnap vettem vízálló tust és spirált. Most felkentem, bár ki még nem mentem de alig kenődik el :D

2012. febr. 11. 13:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Te írtál az egyik hasonló kérdésre? :D:D:D Emlékszek ráááád :P:P
2012. febr. 11. 14:17
 5/8 anonim ***** válasza:
2012. febr. 11. 14:18
 6/8 A kérdező kommentje:

Lebuktam :p

Így van :D

2012. febr. 11. 18:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Niveának pl. van ilyen vízálló szemfestéklemosója, fehér krémes állagú. Kicsit bevizezed a vattapamacsot és ezzel törlöd le, könnyen leszedi. De vannak másfajta vízálló szemfestéklemosók is, én is ilyeneket használok a szememre, mert nálam a tus a vízálló. Tehát olyat vegyél külön a szemedre amire rá van írva, hogy leszedi a vízálló sminket!
2012. febr. 11. 20:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Okés, Köszönöm a válaszokat!!
2012. febr. 12. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!