Gáz ha 12 éves vagyok és használok szempilla spirált szemceruzát alapozót szemhéjpúdert és szájfányt? Mert csomószor leribancoznak meg hordok nőies ruhákat meg magassarkút. Mért baj ez?
Figyelt kérdés
őszintén írjatok mert nem akarok változtatni a stílusomon de a környezetem kezd megutálni és akkor megkell változzak:S2012. febr. 23. 18:56
11/37 anonim válasza:
Honnan van ezekre ennyi pénzed? A szüleid támogatják ezt az életmódot?
13/37 A kérdező kommentje:
hát.. apukámmal élek.. anyukám a pasiával él és nemnagyon szoktam látni .. apukámnak nagyon jól keres és innen..
2012. febr. 23. 22:17
14/37 anonim válasza:
Így már érthető.
Szerintem vegyél vissza. Néha lapos talpú, kislányos, visszafogottabb ruhadarabok. Suliba elég a korrektor és a spirál.
Ha már ilyen korán kezded "árulni magad", akkor később nagyon könnyű lánynak fognak tartani.
Emellett ahogy látom a beilleszkedést is megnehezíti az öltözködésed. Válts egy kicsit, és úgy könnyebb lesz. Ne akard, hogy kiközösítsenek, mert utána nagyon egyedül fogsz maradni, és ha egyszer leírnak, onnan már nem tudod visszacsinálni.
15/37 anonim válasza:
Szerintem nem gáz ha divatosan öltözködöl, de azé a magassarkú 12 évesen... szerintem nem csoda ha leribancoznak már bocs
16/37 anonim válasza:
Vannak nagyon csini ruhadarabok lányoknak is amik nem ribisek és nem kell magassarkú elég a jól megválasztott sport cipő vagy télen a lapos csizma!! És ha ennyire el vagy engedve akkor inkább válassz kényelmes cipőt pl nike azzal felvághatsz és nem ribiznek le meg egy melegítő hozzá vagy esetleg sima pólo meg farmer és dzseki !!!!!!!
17/37 anonim válasza:
Sok válaszolóval 1et értek mer ha ilyen korán elkezded a dolgokat 5 év múlva azt sem tudod h mit kezdjél magaddal mer megfogod unni te meg a környezeted is.
18/37 anonim válasza:
A bőrödről nem tudom mennyire pattanásos,ragyás vagy csúnya, ezért nem tudok abban nyilatkozni. Viszont, hogy sminkeled a szemed az egyáltalán nem baj! Én is sminkeltem 12 évesen és nem lett a bőrömnek semmi baja, imádok sminkelni, szerintem egy igényes nő mindig sminkben van!Nyugodtan hordhatsz nőiesebb ruhákat, és magassarkút is ha tudsz benne menni!
19/37 anonim válasza:
Utolsó válaszoló nem most fog látszódni a bőrödön a korai smink hanem később és te sem lehetsz sok ész ha 12 évesen sminkeled magad és hány éves is vagy most 13v14?
20/37 anonim válasza:
15 éves vagyok, és már most is látszódhat...De mondok még két példát:anyukám,keresztanyukám,nagymamám is egész életükben sminkelték magukat, ha lementek a kis közértbe akkor is és semmi baja a bőrüknek!!!Én is szerintem tőlük tanultam meg, hogy milyen egy igazi nő, és hogy egy igényes nő mindig sminkben van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!