Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Gáz ha 12 éves vagyok és...

Gáz ha 12 éves vagyok és használok szempilla spirált szemceruzát alapozót szemhéjpúdert és szájfányt? Mert csomószor leribancoznak meg hordok nőies ruhákat meg magassarkút. Mért baj ez?

Figyelt kérdés
őszintén írjatok mert nem akarok változtatni a stílusomon de a környezetem kezd megutálni és akkor megkell változzak:S

2012. febr. 23. 18:56
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
79%

12 évesen semmi szükséged rá, hogy nőiesen öltözz és viselkedj. Ráérsz még. Most még nem hiszed el, de pár év múlva meg fogod bánni, hogy ilyen korán elkezdted.

A szüleid engedik, hogy így öltözködj és sminkelj?

2012. febr. 23. 19:01
 2/37 anonim ***** válasza:
74%
Azért baj, mert még gyerek vagy. Nagyon is.
2012. febr. 23. 19:03
 3/37 anonim ***** válasza:
61%
Én nem tartom jó ötletnek. Még gyerek vagy, semmi szükséged nincs ezekre, csak elcsúfítod magad. Ne csodáld, ha leribancoznak, ez nem normális, még egy 16 évesen sem nézem jó szemmel.
2012. febr. 23. 19:04
 4/37 anonim válasza:
4%
Egyáltalán nem gáz, szerintem az a gáz, hogy a mai lányok nem öltöznek nőiesen, egy csomóan nem adnak magukra.Például herótom van attól,amikor valaki annyira igénytelen,hogy egy spirált nehezére esik feldobnia magára. Nem vagy kislány,nyugodtan sminkelj,csak ne ess túlzásba :)
2012. febr. 23. 19:04
 5/37 anonim ***** válasza:
89%

Nem a francokat nem kislány, egy 12 éves lány az még gyerek, jó esetben is csak 6. osztályos.

Szerintem tök felesleges sminkelned és nőies ruhákat hordanod, magassarkút viselned (gondolom még járni sem nagyon tudsz benne), ráérsz majd 3-4 év múlva.

Mellesleg egy 12 éves kislányon ez még nem stílus, hanem gyenge szárnypróbálgatás.

2012. febr. 23. 19:07
 6/37 anonim ***** válasza:
37%
Ennyi idősen még a barátnőiddel kéne babáznod nem 10km sminket fel kenni magadra meg magassarkúban tipegni, ne akarj úgy kinézni mint az ilyen lányok , te még gyerek vagy, viselkedj is úgy!
2012. febr. 23. 19:31
 7/37 anonim ***** válasza:
88%

Nem gáz, hanem felesleges és nevetséges.

12 éves vagy, még az általánost sem jártad ki. Fogócskázz még az udvaron.

Ezek egy felnőtt NŐN mutatnak jól, nem egy kislányon.

2012. febr. 23. 19:31
 8/37 anonim ***** válasza:
54%

Én vagyok most 15 éves, és nem sminkelem magam, nincsenek hál istennek pattanásaim, a bőrömet pedig ha tömném tele alapozóval csak rontanék vele.Eltömíteném a pólusaimat. Sminkelni meg alkalmakkor szoktam. Nem azért de 12 évesen semmi szükség a sminkre meg magassarkúra.Én 12 évesen többet foglalkoztam a tanulással mint ilyenekkel, viszont nem azt jelenti hogy az ember nem ad magára ha nem sminkel.Ráérsz a magassarkúval és a sminkkel is.S mint ahogy írtad is "Leribancoznak" hát az ezekért van, mert egy 12 éves gyerek nem igazán sminkeli magát, az osztálytársadnak és a tanáraidnak is meglehet az ilyenekről a véleménye. Ha ez fáj hogy így neveznek, hagyd el a sminket és hordj divatos ruhákat,(ne magassarkút) smink nélkül és szép ruhákban is lehet az ápolt.Mutasd meg a többieknek hogy ne a külsőd alapján ítéljenek meg!

15/L

2012. febr. 23. 19:32
 9/37 anonim ***** válasza:
74%

Egyáltalán nem gáz, szerintem az a gáz, hogy a mai lányok nem öltöznek nőiesen, egy csomóan nem adnak magukra.Például herótom van attól,amikor valaki annyira igénytelen,hogy egy spirált nehezére esik feldobnia magára. Nem vagy kislány,nyugodtan sminkelj,csak ne ess túlzásba :)

Te normális vagy, mondd?

2012. febr. 23. 19:55
 10/37 anonim ***** válasza:
14%

7. válaszoló:Te menj fogócskázni!!

Szerintem alapozó helyett nézd meg,hogy elég-e egy korrektor.Ha mindenképpen akarsz használni szemhéjpúdert,pasztell színeket válasz,de ez talán túlzás ha suliban vagy.Az is FONTOS,hogy minden este tisztítsd le az arcodat ne maradjon smink.Akkor folytasd a sminkelést,ha tisztában vagy vele ,mit tehet a bőröddel.Ruháknál nem baj ha valami nőies,k*rvás ne legyen(kivágott felső,miniszoknya)Magassarkú max.5 cm.Ha így öltözöl figyelj arra,hogy a jegyeid jók legyenek,mert ha tele vagy hármasokkal ,akkor valóban hülye p*csának fognak nézni.Egyébként ha így érzed jól magad ,folytasd:).És csak azoknak a véleménye érdekeljen akik fontosak neked.Remélem tudtam segíteni;)

2012. febr. 23. 21:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!