Pontoztok? (kinézetre) :D (kép)
Figyelt kérdés
Nos igen meg lehet szólni h kitettem magam gyakorira h pontozzátok hogy nézek ki meg véleményt alkossatok stb :D Igazából bevallom fogadást vesztettem :D De amúgy bírom a kritikát is meg kiváncsi is vagyok szal hajrá :D
2011. aug. 30. 12:54
11/39 anonim válasza:
a hajad ki csinálja? elképesztő. *-*
12/39 anonim válasza:
Szia! Biztos Te vagy a képeken? Túl beállított, túl szépen megcsináltak... ha te vagy, elég szép vagy.
13/39 A kérdező kommentje:
jaj köszönöm :D igen én vagyok. fiús?? O.o na ezt még senkitől se hallottam XD
2011. aug. 30. 13:16
14/39 A kérdező kommentje:
ja amúgy magamnak csinálom és magamnak festem. amúgy nem ennyire rikítópiros mint amilyennek a képen látszik csak amikor a kontrasztot felviszem vhogy pirosabb lesz :D
2011. aug. 30. 13:17
15/39 anonim válasza:
Már volt egyszer "szerencsénk" látni téged itt a GYK-n, mikor kérdezted, hogy jól állna-e a bika karika... Hát látom, megcsináltattad. :)
16/39 A kérdező kommentje:
ja igen kiváncsi voltam :D képzeld igen :D de mint mondtam ezúttal nem önszántamból vagyok itt
2011. aug. 30. 13:31
17/39 anniebianca válasza:
Nagyon szép vagy! A hajad fodrász festi? Mi a márka, szín, árnyalat,stb???Naggggyon tetszik!!!!!!!!!!!!!!!!!
18/39 A kérdező kommentje:
köszönöm. nem én festem magamnak meg néha anyukám :D Palette-t használok most de előtte Syoss-t használtam abból 1 vörös van én azt javasolnám mert sokkal intenzívebb
2011. aug. 30. 14:21
19/39 anonim válasza:
kétlem,hogy fogadást vesztettél ez csak ürügy :D
azért tetted ki magad,mert kíváncsi vagy,hogy mit mondanak az új piercingedre amúgy már láttalak már kint
amúgy szerintem nem vagy csúnya,de hosszú hajjal jobban néznél ki és egy más frufruval
20/39 A kérdező kommentje:
hát mint látod növesztem :D nem komolyan fogadást vesztettem. alapból szeretek az olyanoknak beszólni akik ide kiteszik magukat h pontozzák XD és abba fogadtam egyik bnőmmel h barátomnak tetszeni-fog-e mert ő nagyon ellene volt a septumnak és én azt mondtam nincs az az isten h megszeresse de vmi csoda folytán mégis tetszik neki :D
2011. aug. 30. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!