A politika témakörben a válaszok hasznossága szerint, vagy elvakult politikai nézetek szerint pontoztok?
"Én a libsiket és az antimagyarokat kapásból lepontozom ők meg engem úgy legfőképp arra pontoznak le ha kimered mondani a magyarság területi jogait."
- No meg arra, ha nem értesz egyet a fentihez hasonló véleményekkel...
- Vagy esetleg az ellenkezőjével...
Sokan összetévesztik a pontozás alapját: itt nem aszerint KELLENE pontozni, hogy egyetértek-e az adott válasszal, vagy nem. Hanem inkább az alapján (mint az ki is vagyon írva), hogy "Hasznos volt számodra ez a válasz?". De az emberek többsége egy kanál vízben meg tudná fojtani azt, aki nem ért egyet vele valamiben...
Szerintem EZEN kellene valahogyan változtatni!
Pedro
És még annyit, hogy nem szoktam lepontozni senkit, akkor sem, ha oltári marhaságot írt. Ha valakit nem érdekel mások véleménye, akkor miért jár politikai fórumokra?
(Találjátok ki, melyik oldalhoz tartozom :D)
ma 19:23
Te legalább bevallod de nem fog változni a véleményem a te fajtádról.
"fajtádról"
Szép szó. Csak puskát kéne adni nektek, és akkor jól ellennétek egymással. Még jó, hogy nálunk van Európa kulturális fővárosa idén.
ma 19:27
látom nem vetted észre az iróniát. hogy lehetek magyar létemre antimagyar?
amikor leantimagyaroznak mert nem vagyok arabbarát diktatúrapárti visszatrianontmost ember, attól agyfaszt szoktam kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!