Milyen válaszokat pontoztok le biztosan?
Figyelt kérdés
"mondtam én h folytatódik a mese. tudjátok ha valaki haszontalan választ ír azt általában a nagy többség mindig lepontozza"
Erről jutott eszembe a kérdés.
Mert sok minden miatt lehet SZÁMOMRA egy válasz haszontalan.
1, Például, mert már ismerem.
2, Mert soha a büdös életbe nem fogom elismerni, hogy úgy van.
3, Nem is értettem meg.
4, Megértettem, tudom is, hogy igaz, de mélységesen felháborít.
stb. stb. stb.
Ti mikor pontoztok egy választ negatív irányban? Mi a fő oka?
2011. ápr. 13. 11:30
1/25 anonim válasza:
Ha úgy érzem, hogy a válasz számomra negatív, vagy bunkón írt a válaszoló, vagy direkt nem akar segíteni, hanem osztja az észt. Ha viszont építő, segítő, jószándékú egy hozzászólás, akkor zöld kezecske. :)
2/25 anonim válasza:
Én amúgy ezt a pontozást nem értem!Engem pl valaki folyton lepontoz..de nem értem,hogy miért!Na de nem is izgat!
3/25 anonim válasza:
Ha nem a kérdésre válaszol, ráadásul személyeskedik.
4/25 anonim válasza:
Roppant könnyű negatív értékeléseket szerezni. Elég hozzá annyi, hogy a politikai témákban dicséri az ember a kormányt.
6/25 anonim válasza:
Ha bunkó stílusban fogalmazza meg valaki a mondanivalóját. Attól még hogy negatív dolgot ír, attól még nem pontozom le, de ha azt már olyan stílusban adja elő ami nekem már sértő, lepontozom.
7/25 anonim válasza:
Első vagyok. Én most mindenkinek adtam zöld kezet. :))
Szép napot!
8/25 anonim válasza:
Aki bunkó, sérteget, vagy provokál. Ez esetben akkor is lepontozom, ha egyébként osztanám a véleményét, ha más köntösben adná elő. De a mérhetetlenül ostoba hozzászólókat is lepontozom.
9/25 anonim válasza:
én mindig mindenkinek szépen válaszolok,soha nem vagyok bunkó,megpróbálok hasznos tanácsokat adni...és mégis lepontoznak!Van szerintetek v.ki aki csak passzióból pontozgat lefelé?
10/25 anonim válasza:
Én egyszer pontoztam le valakit, mégpedig azért mert agresszív, fennhéjázó stílusban válaszolt, de az ilyet inkább pofánvágnám, mert a lepontozással nem azt kapta amit érdemelt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!