Milyen válaszokat pontoztok le biztosan?
"mondtam én h folytatódik a mese. tudjátok ha valaki haszontalan választ ír azt általában a nagy többség mindig lepontozza"
Erről jutott eszembe a kérdés.
Mert sok minden miatt lehet SZÁMOMRA egy válasz haszontalan.
1, Például, mert már ismerem.
2, Mert soha a büdös életbe nem fogom elismerni, hogy úgy van.
3, Nem is értettem meg.
4, Megértettem, tudom is, hogy igaz, de mélységesen felháborít.
stb. stb. stb.
Ti mikor pontoztok egy választ negatív irányban? Mi a fő oka?
Így igaz. Az egzakt kérdésekre adott egzakt válaszoknál könnyebb a helyzet, mert ott mérhető, hogy a válaszadó hasznos választ adott, vagy sem. Pl.: arra a kérdésre, hogy ki volt az USA első elnöke, aki azt válaszolja, hogy George Washington, az hasznos válasz, de aki azt, hogy Thomas Jefferson, az a válasz piros kezecske. (már aki pontoz....)
Ahol azonban a válasz a válaszoló felfogásától, ízlésétől, világnézetétől, kultúrájától stb. függ, ott már attól is függ, hogy milyen kezecskét kapsz, hogy az éppen jelenlévő "társaság" milyen összetételű. Volt olyan, hogy az egyik nap feltettek egy kérdést, hogy "Engednétek-e, hogy a 14 éves lányotok a barátjánál aludjon", aki a nem mellett érvelt, azt úgy lepontozták, mint a pinty. 1-2 nappal később hasonló kérdésre, az igennel válaszolók jártak ugyanúgy. Tehát sok függ attól is, hogy az adott napon milyen felfogásúak voltak többségben. Hát ez is falssá teszi az egész értékelő rendszert.
azokat a válaszokat, amelyek nem a kérdező kérdésére válaszol, hanem egy válaszoló, megjegyzésére reagál, azt mindig!
(azért létezik a piros kéz, ha úgy érzem, nem helyes a válasza akkor rákattanok, és NEM indítok vitát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!