Mennyire pontoztok igazságosan? És titeket mennyire pontoznak igazságosan?
Változó. Van, ahol véleményt kérnek, én kedvesen és kulturáltan megmondom, mi a véleményem, aztán mégis lepontoznak. Ilyenkor néha berágok, és én is nekiállok lepontozni azokat, akiknek más a véleményük. Most eléggé el is szomorodtam emiatt. Megkérdezik pl, tetszik-e valami, megírom, hogy igen / nem, és erre jön a lepontozás.
Ha nem véleményt kérnek a kérdésben, akkor általában felpontoznak. Ilyenkor én is felpontozom, aki szerintem helyes választ ad, és le, aki helytelent.
Ha én írok ki kérdést, akkor mindenkit felpontozok, aki legalább részben a kérdésemre válaszol, függetlenül attól, hogy tetszik-e, amit ír.
1: 99%
2: 85% körül.
Vannak itt néhányan, akik végigmennek minden kérdésen, és minden létező választ lepontoznak.
És ettől függetlenül a többség sajnos olyan, hogy nem a válasz hasznosságát, nézi - hanem azt, hogy egyezik-e az ő véleményével. Ha nem, akkor lepontoz.
Általában igazságosan szoktam pontozni, viszont ha valaki égbekiáltó baromságot ír, vagy kifejezetten gyűlöletkeltő hozzászólást, azt lepontozom. Nem lesz tőle okosabb az a valaki, de megnyugszok egy kicsit:D
Általában engem is igazságosan pontoznak, igyekszek korrekt válaszokat adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!