Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért csak lefelé pontoztok...

Miért csak lefelé pontoztok ebben a témakörben? Állandóan csak alacsony százalékos válaszok vannak.

Figyelt kérdés
2011. jún. 12. 11:40
 1/9 anonim ***** válasza:
64%

mert itt élik ki magukat a hormonos anyukák, ezzel vezetik le a hirtelen ingerszegény környezettől, fáradtságtól jelentkező feszültségüket.

mondjuk furi, hogy ANYÁ-nak nevezik magukat és valóban csak a rosszindulat mutatkozik meg itt.

és majd figyeld meg, ez a válasz is 0-ás lesz :D

2011. jún. 12. 11:46
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Mert nem azt nézik hasznos-e hanem hogy egyetértenek-e a válaszadóval. Ha nem értenek vele egyet vagy ők másképp látják vagy csinálják, akkor lepontozzák.
2011. jún. 12. 12:04
 3/9 A kérdező kommentje:
Elég szomorú :(
2011. jún. 12. 12:24
 4/9 xStefix ***** válasza:
100%

Mondjuk nekem alapból bajom van itt a hasznos szóval. Mert szerintem a válaszok 99%-a hasznos, ugyanis a témához tartoznak. Ritka, hogy valaki pl. a szopin belül az atomfizikáról kezdene el írni... :)

Szóval ezért én is úgy értelmezem a hasznos szót, mint hogy helyes-e a válasz/javaslat vagy sem. És ebben az értelemben viszont (az én meglátásom szerint) nagyon sok a helytelen tanács, ha szakmai oldalról nézem. Ha pedig a hétköznapi oldalról: nagyon különbözőek vagyunk és gyereket nevelni (pl. szoptatni) is nagyon sokféleképpen lehet. És ezt mindig le is írjuk, főleg a kényes témáknál, mintegy önigazolásként - és mégis, mindenki le szokta húzni az övétől eltérő álláspontokat. :)

Én sem vagyok ez alól kivétel, de engem a szakmai dolgok is kötnek.

2011. jún. 12. 15:17
 5/9 anonim ***** válasza:
49%
Elso valaszolonal a pont.Nezd meg az en szazalekom.Nem szoktam hulyeseget irni de ha olyan ami masnak nem tetszik akkor jajj.100%rol indultam es kb 3 valasz utan eljutottam a 64%ra:)
2011. jún. 12. 19:05
 6/9 A kérdező kommentje:
Tényleg elég indulatosak itt sokan.
2011. jún. 12. 20:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Na most is mar csak 33%os a valasz amit irtam!!!!Hat itt agyamentek pontoznak le.Ennyi.
2011. jún. 14. 12:53
 8/9 A kérdező kommentje:
Tényleg az első válaszadónak lesz igaza. Jaj, ez nagyon gáz... :S Bocsánat, hogy emiatt a kérdés miatt is lepontoznak valakit.
2011. jún. 14. 22:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Ti azt hol látjátok, hogy hány százalékos a válaszotok? Én csak azt látom, hogy: ezt a választ én írtam. Biztos én vagyok a béna.... :o) Köszi a segítséget!
2011. jún. 15. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!