Miért csak lefelé pontoztok ebben a témakörben? Állandóan csak alacsony százalékos válaszok vannak.
mert itt élik ki magukat a hormonos anyukák, ezzel vezetik le a hirtelen ingerszegény környezettől, fáradtságtól jelentkező feszültségüket.
mondjuk furi, hogy ANYÁ-nak nevezik magukat és valóban csak a rosszindulat mutatkozik meg itt.
és majd figyeld meg, ez a válasz is 0-ás lesz :D
Mondjuk nekem alapból bajom van itt a hasznos szóval. Mert szerintem a válaszok 99%-a hasznos, ugyanis a témához tartoznak. Ritka, hogy valaki pl. a szopin belül az atomfizikáról kezdene el írni... :)
Szóval ezért én is úgy értelmezem a hasznos szót, mint hogy helyes-e a válasz/javaslat vagy sem. És ebben az értelemben viszont (az én meglátásom szerint) nagyon sok a helytelen tanács, ha szakmai oldalról nézem. Ha pedig a hétköznapi oldalról: nagyon különbözőek vagyunk és gyereket nevelni (pl. szoptatni) is nagyon sokféleképpen lehet. És ezt mindig le is írjuk, főleg a kényes témáknál, mintegy önigazolásként - és mégis, mindenki le szokta húzni az övétől eltérő álláspontokat. :)
Én sem vagyok ez alól kivétel, de engem a szakmai dolgok is kötnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!