Pontoztok? (kinézetre) :D (kép)
Figyelt kérdés
Nos igen meg lehet szólni h kitettem magam gyakorira h pontozzátok hogy nézek ki meg véleményt alkossatok stb :D Igazából bevallom fogadást vesztettem :D De amúgy bírom a kritikát is meg kiváncsi is vagyok szal hajrá :D
2011. aug. 30. 12:54
1/39 anonim válasza:
Arcod szép, a hajad nem az én stílusom, túl hivalkodó (azaz "figyeljetek rááááám"), én hosszú haj-párti vagyok, és azon belül is természetesebb árnyalat-párti, de szépnek szép vagy ez tény és tagadhatatlan :)
26/N
2/39 anonim válasza:
Húú nagyon szép vagy. A második képen nincs orr pc-d, az elsőn meg van? Nélküle sokkal jobb. MÉg a hajad is jó így, pedig általában utálom a festett természetellenes színeket. A szemeid gyönyörűek, világoskékek. Összességében szerintem nagyon szép vagy :) 10/9
3/39 A kérdező kommentje:
köszönöm ^^ hát igen a második az régebbi kép pc-m még csak 1-2 hete van
2011. aug. 30. 12:59
4/39 anonim válasza:
ugyanaz, mint az első válaszoló + szerintem gyönyörű szemeid vannak ! :)
5/39 A kérdező kommentje:
köszönöm*-*
2011. aug. 30. 12:59
6/39 anonim válasza:
a hajad színétől eltekintve szép vagy 9/10
7/39 anonim válasza:
10/8! Jó, hogy van stílusod és nem vagy plázacica... Szerintem szép az arcod is! :)
8/39 A kérdező kommentje:
köszönöm :D
2011. aug. 30. 13:02
9/39 anonim válasza:
Szerintem is nagyon szép vagy nincs rá jobb szó. :D
10/39 anonim válasza:
átlagos vagy, de szép. mondjuk egy kicsit fiús :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!