Titeket nem idegesít az, hogy mindenki lepontoz mindenkit, sőt ha írok egy értelmes hozzászólást, akkor nem pontoz senki? Miért nem pontoztok?
Figyelt kérdés
2010. febr. 10. 22:25
1/6 anonim válasza:
ez pontosan így van.de a legrosszabb ha az értelmes hozzászólást törlik
2/6 anonim válasza:
De kik pontoznak tulajdonképpen?
A kérdező csak 3 opciót kap.Hasznos ,félig hasznos,vagy nem hasznos.Nem?
És azt,hogy esetleg adott hozzászólás hány százalékig hasznos,azt ki dönti el?
3/6 anonim válasza:
a válaszolók is pontoznak.attól függ mennyien pontoznak.és h melyiket a 3 közül
4/6 A kérdező kommentje:
Mindenki pontozhat, csak magadat nem pontozhatod, ennyi! Amelyik válasz egyértelműen hülyeség és köze nincs a dolgokhoz, azokat sem pontozzák a válaszolók, sőt, ami még érdekes, hogy egy teljesen értelmes választ, ami mondjuk 90-100 %-on áll nekiállnak lepontozni, nem értem!
2010. febr. 10. 22:55
5/6 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele,nem érdemes,hidd el.Csak bosszankodsz fölöslegesen.Vannak akik mókából beszólogatni,és lepontozni járnak ide.De már nem törődöm vele,pedig az elején én is feltettem ezt a kérdést pont ebben a témakörben!
6/6 anonim válasza:
Engem is nagyon idegesít :(
Komolyan, van olyan kérdés, hogy mi a véleményed valamiről, beírod és lepontozzák. Akkor most hazudjak? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!