Gyesen vagyok itthon, úgyhogy nem nagyon szoktam. Ha épp van kedvem akkor lip tint-et használok, mert nagyon színtelen a szám, az meg nem jön le ha egész nap a gyereket puszilgatom akkor sem. Mást nem szoktam.
Régebben szinte minden nap sminkeltem, sokszor hiányzik. Ugyanakkor már kényelmetlennek is találom hogy pl nem dörzsölhetem meg a szememet. Azt nehezen fogadom el, hogy a szempillám is színtelen, de ez van. Nincs kedvem tízezreket kiadni műszempillára.
Púder mindennapos, a fényvédő miatt. Na meg nincs szép bőröm annyira, de nem kenek alapozót magamra. Púder, szempillaspirál, rúzs, fehér szemcsruza(ennyiből áll a smink készletem).
Elfogadom magam? Egyre jobban kezdem, ahogy ápolom a bőröm.
Igazából szeretem magam ha néha kivagyok festve. Ma is vettem 3 rúzst, 2 szájfényt, mert szeretem őket, szeretem a változást magamon...
Volt hogy naponta, most inkább heti 2-3x. Szempillaspirál, vagy tincses szempilla, szájfény/rúzs, néha tus. Alkalmakra több. Egyedül a szempilláim nem szeretem, picik és egyenesek is.
20/L
Inkább csak télen szoktam sminkelni, mert nyáron sokat vagyok a napon és csak lefolyna. Én sminkel és smink nélkül is ugyanolyan dögös vagyok.
Alapozót nem használok. Csak szempilla spirált, szemhéjtust, zöld szemhéjfestéket és szájfényt vagy rúzst. Meg úgy is szoktam hogy felkenem a rúzst és átlátszó szájfénnyel rá megyek, rohadt jó fényt ad neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!