Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hány éves korod óta sminkelsz?

Hány éves korod óta sminkelsz?

Figyelt kérdés

2022. júl. 11. 22:56
A kérdező szavazást indított:
10 évesen, vagy azelőtt kezdtem.
11-12 éves korom óta.
13-14 éves korom óta.
15-16 éves korom óta.
17-18 éves korom óta.
18 éves korom után kezdtem.
Csak alkalmakra sminkelek.
Sosem sminkelek.
45 szavazat
 1/8 A kérdező kommentje:
Légyszi csak lányok szavazzanak.
2022. júl. 11. 22:59
 2/8 anonim válasza:
64%
Hopá
2022. júl. 11. 23:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Mi hopá? Egyáltalán ez mit jelent? 😆
2022. júl. 12. 00:14
 4/8 anonim ***** válasza:
25, azelőtt csak nagyon ritkán alkalmakra.
2022. júl. 12. 09:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Kb 17 éves korom óta.
2022. júl. 12. 10:34
 6/8 Metionin ***** válasza:
16 éves koromban kezdtem ismerkedni a sminkkel de csak ritkán használtam, 18-tól lett mindennapos egy enyhébb szemsmink, 20-22 éves koromban pedig rákaptam a szemhéjpúderre, addig nem használtam csak ceruzát.
2022. júl. 12. 11:16
 7/8 anonim ***** válasza:
72%

Amit 14-15 évesen műveltem, még nem igazán lehet sminknek nevezni.

Csak szempillaspirál volt + néha az alsó szempillavonalamra húztam egy kis barna szemceruzát, de a termékek annyira gagyik voltak, hogy lényegében 2-3 óra után már nem is látszott belőle semmi. Próbáltam pár nevetséges minőségű alapozót és szájfényt is, de ezekkel soha nem mentem utcár.

16-17 évesen kezdtem el jobban érdeklődni a sminkelés iránt, rengeteg tutorial és termék tesztelős videót néztem az akkor népszerű beauty vloggerektől. Ekkor szereztem be az első normális Sleek palettámat, folyékony rúzsokat, szemhéjtust, Estée Lauder alapozót, és buzgón kísérleteztem velük, ami még mindig viszonylag természetes hatású volt. Akkoriban, egyházi gimisként ennyi bőven elég volt.

Aztán 19 évesen, - amikor már bátrabban felvállaltam az egyéniségem - az extrém sminkek iránti rajongásom fellángolt, és egyre csak nőtt. Ma már csak ilyet viselek, mert sokkal jobban állnak a színeimhez és a fekete ruháimhoz, mint a seszínű barnás sminkek.

2022. júl. 12. 17:47
 8/8 anonim ***** válasza:
13
aug. 7. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!