Hol sminkelsz: szobában vagy fürdőben?
Figyelt kérdés
2019. febr. 3. 13:42
1/12 anonim válasza:
Szia nekem van egy tükör a szobámban a szekrényem oldalán, ott szoktam. A mellette lévő polcon vannak a sminkcuccok.
3/12 anonim válasza:
Fürdőben,ott van egy óriási tükröm ami felett hideg fényű világítás van,így teljesen jól látok mindent.
4/12 anonim válasza:
A szobában, kézitükörrel, csak ha kész vagyok, akkor megyek át megnézni a fürdőbe a nagytükörhöz.
Szemüveges vagyok, anélkül nem látok jól, csak úgy tudok sminkelni, ha a kezemben van a tükör.
5/12 anonim válasza:
Én is a szobában, sminktükörrel és a kis LED lámpám fényével, ha kész vagyok kimegyek a fürdőbe megnézni, hogy távolról is jól nézek-e ki:)
6/12 Metionin válasza:
Szobában, a fürdőben kényelmetlen mert lábujjhegyeznem kell a tükörhöz.
7/12 anonim válasza:
Szobában, a fürdőben nincs olyan tükör ami előtt kényelmesen tudnék sminkelni és nem olyan jók a fényviszonyok se.
8/12 anonim válasza:
Változó, általában fürdőben mert jobb a fény.
9/12 anonim válasza:
A szemhejpudert a furdoben szoktam felvinni, ott jobban latom egyben az arcomat, es jobban stet is tudom pakolni a palettakat meg az ecseteket. De a szemoldokomet, a tusvonalat es a ruzsozast, amiket kozelebbrol kell latnom az eloszobaban szoktam csinalni, mert ott kozelebb tudok hajolni a tukorhoz. Ott viszont sajnos nincs megfelelo polcom a cuccokhoz. Minden almom egy jol megvilagitott sminktukor, ami ele le tudok ulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!