Te hol sminkelsz?

Figyelt kérdés

Van sminkasztalod? A fürdőben sminkelsz? Melyik helyszínt tartod jobbnak?

Minden sminkcuccod egy helyen tárolod? A gyakran használt dolgaid neszeszerben vagy csak úgy az asztalon tartod? Hogy tárolod az ecseteid?

Egyszerűen imádok ilyenekről olvasni és most alakítom ki a kis sminkszentélyemet. :)

Köszi a választ!

2016. szept. 13. 18:44
 1/10 anonim ***** válasza:

Nálam a sminkelés kimerül a spirálban, szemceruzában és néha korrektorban a szem alá. Egyébként van sminkasztalom, ott van minden szépségápolási cuccom, a naponta használt dolgok egy kis üvegben vannak, amiben piros dekorkavics van és egy fekete szalaggal átvan kötve, az elején egy masnival:)

Ajánlom figyelmedbe facebookon az Olipretty nevű oldalt, rengeteg ilyen csináld magad tárolókról van fent videó, ötletmerítésnek szerintem jó. Illetve még youtube-n is beírsz angolul 1-2 kulcsszót és sokat kidob.

Ja és fürdőszobában nem jó tárolni sminkeket.

2016. szept. 13. 19:49
 2/10 anonim ***** válasza:

Nincs sminkasztalom, általában a kanapén ülve sminktükröt tartva "mázolom" magam.

A sminkcuccaim ilyesmi kosárkárban tartom : [link]

19L

2016. szept. 13. 19:51
 3/10 anonim ***** válasza:

Sminkasztalnál, ahol nappali fényben tudok sminkelni.

Van egy külön fiókos szekrényem a sminkszereimnek.

Zsolti

2016. szept. 13. 19:52
 4/10 anonim ***** válasza:

A mindennapi sminkcuccaim egy hatalmas makeup táskában vannak. Kivéve a rúzsaimat, azoknak külön táskájuk van, elég sok van.

Általában olyan fényben sminkelek, amilyenben többet leszek. Ez általában mesterséges, úgyhogy a fürdőben sminkelek. Meg ugye itt mosok arcot, hidratálok, fényvédőzök. Van a nagy fürdőszobatükör, és van egy kicsi kerek nagyítós. Így pl. látom a szemöldököm messziről is.

A szempillaspirál az egyetlen, amit valahol ülve teszek fel, mert akkor ugye alulról tartom a tükröt.

2016. szept. 13. 21:41
 5/10 anonim ***** válasza:

Fürdőszobában, mert ott a legnormálisabb a világítás.

2 nesszeszerben vannak a cuccaim, egyikben a mindennapos használatúak, a másikban azok a cuccok, amiket ritkán, általában alkalmakra, bulikra használok.

Én mindent csak bedobálok. Sajnos nincs hely "szentélynek" nálam.

2016. szept. 14. 09:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Fürdőszobában szoktam sminkelni, és egy kis kosárban, illetve egy nesszeszerben tartom a sminkcuccaimat, a kosárban a ritkán használtak, a nesszeszerben a mindennapi sminkek foglalnak helyet. Van még egy nesszeszerem, amit magammal viszek, de abban csak egy púdert, egy púderecsetet, és az aktuális rúzsomat tartom, hogy napközben tudjak javítani, ha esetleg történne valami.
2016. szept. 15. 10:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Én vagy a szobámban vagy fürdőben szoktam általában és sjnos nincs sminkasztalom(eleve kevés smink termékek van MÉG), és neszeszerben tárolom őket.
2016. szept. 15. 12:18
 8/10 anonim ***** válasza:
A koliban az előtérben lévő tükörnél, otthon a fürdőszobában. Sminkasztalom nincs, sosem volt. A cuccokat 2 neszesszerben tartom, a kisebben a mindennapit (bb krém, szemceruza, szempillaspirál, natúr rúzs) a nagyban pedig amit csak alkalmanként használok (szemhéjfesték, erős rúzsok, alapozó, korrektor). A körömlakkok a fiókomban vannak. Ecseteim nincsenek.
2016. szept. 16. 00:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Fürdőszobában mert ot jó a világítás, a cuccaim pedig egy fiókban tartom.
2016. szept. 16. 12:45
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem a szekrényemen van egy hatalmas tükör, két ajtós szekrény és az egyik tükrös :D ott van mellette egy fiókos szekrény, a felső fiókban tartom a sminkjeimet. mindig itt sminkelek, a fürdőszobába kicsi a tükör és magasan van :/

21/L

2016. szept. 24. 13:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!