Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szeretném kilövetni a fülem,...

Szeretném kilövetni a fülem, hogy több fülbevalót tudjak hordani. Most 2-2 van. Nem tudok dönteni 3-2 vagy 3-3 esetleg 3-4 legyen. Kinek melyik tetszik es miért?

Figyelt kérdés

#fülbevaló #Fulbeloves #Fulyukasztas
ma 07:39
A kérdező szavazást indított:
Maradjon a 2-2 fülbevaló
3-2 fülbevaló
3-3 fülbevaló
4-3 fülbevaló
4 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez a füled anatómiájától függ, hogy milyen ékszert akarsz hordani és hogy mire van elég hely.

[link]

[link]

[link]

Ezek mind màsféle alapú fülek, a piercingessel ez alapjàn terveztek, talàlták ki mi illik a hozott anyaghoz.

De mindenképp szurasd, ne lövesd. A szúrás precízebb, kevésbé fáj és higénikusabb is. 2025ben pont annyira barabár dolog fület lövetni, mint piócáztatni.

ma 08:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Az első kettő lyukat is fülpisztollyal csinálták. Ezek is a cimpába lennének max. a 4dik porcba. Nekem nincs semmi bajom a fülbelövéssel maradnék ennél.
ma 15:37
 3/6 anonim ***** válasza:
5-5, köves pontfülik, ami felül van nagyon kicsi és ahogy megy le, úgy nagyobb kövecskék. :) 4-el is megcsinálhatod, de 5-el jobban kijön.
ma 16:12
 4/6 A kérdező kommentje:
3 valaszlo. Te lovetted vagy szurattad a lyukakat?
ma 17:47
 5/6 anonim ***** válasza:
A porc az még törhet is ha löveted. De a te füled.
ma 18:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Kétszer lövettem porcba, még fiatalon és soha többé nem tenném meg. Az összes többi lyuk szúrva lett. Bár nekem eléggé sok piercingem van. 2db daith, 1db rook, 1db industrial, 1db flat, 4 helix egyikben, egy a másikban, 1 conch, 1 vertical helix, stb.

Anno, amíg nem tágítottam a fülem, volt több cimpa is, de 1-1 kitágítva 22mm-re, egy 5mm-re, hármat hordok, még kettő meglenne, de a tágeszek miatt nem hordom, mert kényelmetlen lenne.

De amúgy lehet csak karikával is hordani, úgy akár lehet karikákat keresztben hordani, vagy egy karikát két lyukon át. Ilyeneket manapság nem nagyon látok, de régen én hordtam úgy is.

Cimpába a lövetés még elmegy, bár egyik barátnőmnek a második lyukakat lőtték és a vastag fülcimpája miatt annyira belevágott az ékszer, hogy elnyelte a cimpája és sebészhez kellett mennie, hogy kivágják neki.

Szóval inkább a szúrás. Pontosabb, kiszámíthatóbb, gyorsabban és jobban gyógyul. A lövés sokszor ferde lesz hátul és össze vissza áll benne az ékszer. Sajnos sokszor láttam ilyet. Szúratni meg csak profi által. Kb egy árban van a lövetéssel, de mégis jobb. Sokkal :)

Igaz, picit fáj a szúrás, de semmiség.

ma 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!