Jön a nyár, hogy sminkelsz? Mik a nyári sminktechnikáid?
Lassan itt a nyár, és nem tudom egyszerűen, hogyan sminkeljem ki az arcom.
Olyan rossz érzés az, mikor szépen felviszel mindent a tükör előtt, szépnek látod magad, és mikor belenézel a kis tükörbe pár óra múlva, látod, hogy csomósodik be a szemceruza a belső szemzugba, a tus el van maszatolódva, ha cicás szemet készítesz, vagy a szemednek kontúrt húzol, a redőkben megül a szemhéjfesték. Néha látom, hogy a gyöngyöllő homlokon szó szerint folyik le az alapozó, vagy a törölgetéstől foltos lesz az arc.
Mit lehet tenni, hogy ezeket elkerülje az ember?
Van valami speciális "fixáló"? 20/L.
én csak a szemkarikáimat alapozom le, a szemhéjamra barna szemhéjpúdert teszek, + szempillaspirál, néha pedig egy málnapiros rúzs is jöhet a számra. a kevesebb sokkal több.:P
19l
Szerencsére szép bőröm van, úgyhogy én alapozót nem használok, de pont az ilyen "alapozó lefolyás" ellen kell ilyen por alapút venni.
Én nem sminkelem agyon magam, amit a leggyakrabban használok, az a szempillaspirál, mivel nagyon kicsik a szempilláim:( Ez (hétköznap-suliba) mindig van rajtam, néha tus, vagy szemceruza. Érdemes vízállót venni, de én nyárra, amikor nincs suli, szerintem pont kevesebbet fogok használni, ne kelljen azon aggódnom amiket írtál:)
Ilyenkor lesz natúr, vagy spirál+tus, szemceruza, meg színes sminkek. Na nem kék a pirossal egybe, de ilyenkor szívesebben teszek fel valami élénkebbet:D
Mostanában szoktam rá a rúzsra, nyáron szerintem pont jó lesz valami kis élénk, de visszafogott pirosas/rózsaszínes dolog. Meg ilyenkor jók a szájfények is (habár én nem szeretem, inkább a matt dolgokat)
Sminket nem viszem túlzásba, inkább a lakkozásban élem ki a színesebb énem:D Bár sokat strandolunk barátnőkkel nyáron, úgyhogy hamar lepörög mindig:( De legalább csinálhatom a következőt:D
17/L
Rólam spec nem folyik le az alapozó viszont nagyon melegít így nem használom nyáron. Helyette valami színezett hidratáló krémet próbálj. A szememre folyékony szemfestéket teszek ami megszárad és nem jön le, pl ezt: [link]
Tusból és szempillaspirálból vízálló-t vegyél.
A végén pedig tegyél púdert és az fixál is. Nekem ez vált be a legjobban:
korrektor, púder, spirál, pirosító, ez mindig. ha hűvösebb van akkor rúzs és tus is. szemhéjfestéket csak alkalmakkor használok.
21L
én nem sminkelek nyáron
néha amúgy megunom a sminket, egyszerűen semmi kedvem kb 2 óránként nézegetni magam
max a szemöldököm húzom ki egy kicsit, hogy ne legyenek benne hézagok
igazából én is a körmömön és a hajamon élem ki magam, szerintem sokkal jobb ha nincs rajtad smink, minthogy szét legyen folyva
amúgy azt hiszem a Mac- nek van smink fixálója
Alapozót télen se használok, nemhogy még nyáron.
Szempillaspirál és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!