Milyen sminkeket?
Csajok aki nagyon ért a sminkhez vagy már volt nyári táborban ahol sminkel kérlek titeket SEGÍTSETEK!...Az az igazság,hogy tavaly előtt kezdtem el nézni youtubon sminkes videókat meg ilyesmi...Szépen is tudok sminkelni...de mostanság kezdtem jobban foglalkozni vele...ÉN NEM SZOKTAM SULIBA,SE UTCÁRA KI SMINKELNI MAGAM.Viszont Júniusban lesz egy sulis tábor..azt mondták,hogy ott a lányok úgy sminkelik magukat ahogy akarják,meg lesz smink verseny is(suliba is lehet de erős színeket nem lehet használni).Szóval valaki tudna olyan sminkes cuccokat mondani ami nyárra is jó lesz(tehát melegben nem folyik szét)Márkát árat is mondjatok kérlek.
GONDOLTAM EZEKRE:
-Alapozó
-Púder
-Korrektor
-Szemceruza
-Szemhéj púder
KÖSZI!!!
én azt ajánlom neked,ami nekem bevált én ezeket szeretem tartósságilag is,meg szín és érték szerint is:
alapozó: Astor skin match(tökéletesen illeszkedik a bőrszínhez és jó a fedőképessége)
púder: Vivien bronzosító,vagy essence márkájú sun club is nagyon jóó
Korrektort nem használok
Szemceruza: Miss sporty fekete
Szemhéjpúderem meg 98 színes Miss Rose márkájú! beírod www.aprod.hu-ra hogy szemfestékpaletta ott kihoz egy csajt aki árulja őket!
Ha érdekel még: Szempillaspirálból Bourjois márkájút vegyél!
Remélem így gondoltad az ajánlást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!