Szoktatok "noname" sminkeket venni és használni? Pl. Körömlakk, szemhéjpúder esetleg noname sminkecsetek stb.
én szoktam! alapozóból és szempillaspirálból márkásabbat veszek mindig(loreal,manhattan,maybelinne),egyéb cuccokból meg kis kiszerelésben veszek márkásabbat v ha akciós....körömlakkból felesleges márkásat venni,mert ugyanúgy nem ér semmit(1mosogatás és a legdrágább körömlakk és lekopik,akárhány réteget is teszel fel!),szemfestékből,szemhéjpúderból és pirosítóból,bronzosítóból nem volt még semmi problémám a márkátlanokkal :)
sminkecseteim is noname-ek,illetve h&m-ből vannak pl...van kínais nagy ecsetkészletem is,a célnak megfelel...
Körömlakkom volt nonamem, nem jött be. Kifestettem a körmeimet, alaplakkra vittem fel, de 2 óra múlva már pattogott le, pedig szinte semmit nem csináltam.
Szájfényem van most is egy ún. noname (miss rose), nagyon sz*r úgy ragad, mintha valami ragasztó lenne benne, nem is használom.
Szemhéjpúderem van egy noname 3 részes (fehér-bézs-közepes barna), az egész jó,bár mostanában csak a fehéret használom belőle.
Körömlakkot én már csak megbízhatóbbat veszek, szájfényt is inkább középárkategóriásat (pl. essence, miss sporty) fogok venni, mert ha veszek mondjuk 2-3 sz*r noname körömlakkot vagy szájfényt, annyi pénzből már vehetek egy normálisat is.
Én csak körömlakkot merek ott venni.
Alalpozót, spirált, szemceruzát, tust, púdert szerintem mindneki tudja, hogy miért.
Rúzson gondolkodtam még, de mivel a számmal érintkezik, ahonnan könnyen benyelhetem, inkább nem vettem meg.
Ha olcsó sminkecseteket akarsz, ott az essence. Sokféléje van, 800 ft-nál egyik sem drágább, és olyanok, hogy megszólalnak.
Ilyen, hogy noname nincs! Mindennek van neve, hisz akkor forgalomba sem lehetne hozni Magyarországon! Bocs a helyesbítésér, de ez a korrekt.
Lakkokból én olcsót veszek, festékekből meg drágábbat, alapozóból meg mégdrágábbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!