Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan, mivel sminkelsz a...

Hogyan, mivel sminkelsz a kánikulába?

Figyelt kérdés
Nagyon problémás a bőröm smink nélkül nem szivesen hagyom el a lakást,viszon ilyen melegbe "leizzadom" :( ti hogyan sminkeltek?24L
2017. aug. 10. 13:29
 1/5 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
alapból száraz bőröm van, szóval a zsíros bőr nálam kizárva, de ilyenkor nyáron én is izzadok, nyilván. Matt fényvédőre szoktam matt alapozót felvinni, ha kell, púderezek, és mattító fixálóval fújom le. Még így sose folyt le.
2017. aug. 10. 13:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
korrektor, kontúr, szemfesték, spirál és ajakápoló. Már ez is sok néha ebben a melegben
2017. aug. 10. 13:38
 3/5 anonim ***** válasza:
23%
Ilyen időben max a hivatásosak sminkelnek, akik a lehajtóknál "vadásznak". Mondjuk azok úgy is néznek ki.
2017. aug. 10. 13:49
 4/5 piriiiii ***** válasza:
93%

Kevés alapozó arra a kevés problémás részre, ami van, szóval alig, szempillaspirál.

Fú, mondjuk most elég durva álmom volt, kifestettem magam elég vastagon szemceruzával, de ilyen 1,5 centi vastagon tényleg, ami azonnal szétkenődött, úgyhogy kénytelen voltam tenni rá sárga szemhéjpúdert (álmomban eléggé elfajult az ízlésem...), azt is jó vastagon. Huh, de jó, hogy csak álmodtam.

Amit problémás arcbőrre tanácsolhatok: élesztő evés, nem vicc. Nem kell sok, viszont rendszeresen kell, és szebb lesz a bőröd. Továbbá almaecetes öblítés, az a problémás, pattanásos részeken csíphet, de szintén sokat segít.

És változtass az étrendeden, legyen kevesebb zsír, fűszer, édesség. Ez a három dolog eléggé tudja befolyásolni, mindegyik az arcbőrön jön ki legjobban. Igyál sokat.

Amúgy tudom, miről beszélsz, ha néha én is többet sminkelek, rettenetes érzés, azonnal olvad lefelé.

2017. aug. 10. 14:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy mint eddig...nekem nem folyik le. :) Használj primert és sminkfixáló sprayt.
2017. aug. 10. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!