Hogyan, mivel sminkelsz a kánikulába?
Kevés alapozó arra a kevés problémás részre, ami van, szóval alig, szempillaspirál.
Fú, mondjuk most elég durva álmom volt, kifestettem magam elég vastagon szemceruzával, de ilyen 1,5 centi vastagon tényleg, ami azonnal szétkenődött, úgyhogy kénytelen voltam tenni rá sárga szemhéjpúdert (álmomban eléggé elfajult az ízlésem...), azt is jó vastagon. Huh, de jó, hogy csak álmodtam.
Amit problémás arcbőrre tanácsolhatok: élesztő evés, nem vicc. Nem kell sok, viszont rendszeresen kell, és szebb lesz a bőröd. Továbbá almaecetes öblítés, az a problémás, pattanásos részeken csíphet, de szintén sokat segít.
És változtass az étrendeden, legyen kevesebb zsír, fűszer, édesség. Ez a három dolog eléggé tudja befolyásolni, mindegyik az arcbőrön jön ki legjobban. Igyál sokat.
Amúgy tudom, miről beszélsz, ha néha én is többet sminkelek, rettenetes érzés, azonnal olvad lefelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!