Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Sminkelsz? Ha igen mennyire...

Sminkelsz? Ha igen mennyire és milyen stílusban?

Figyelt kérdés
2010. jún. 6. 22:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

A mindennapi sminkem ebből áll:

Tussal kihúzott szem, fekete spirál, világos púder. Az ajkamra halványpiros ápolót rakok fel, így összességében egyszerű, alig látható, de elegáns. :)

2010. jún. 6. 23:00
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Hétköznap fekete spirál, halványkék szemhéjpúder, matt alapozó, halványrószaszín szájfény. Kánikulában semmi.
2010. jún. 6. 23:03
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

suliba nem lehet, de ha du. megyünk valahova a csajokkal akkor nagyjából ennyi.

szemceruza alul, felül, szemhéjtus vagy fekete tuskrém (vagy mi annak a neve) néha spirál és szájfény.

2010. jún. 6. 23:04
 4/16 anonim ***** válasza:

Hát kb. ennyi: alapozó, púder, pirosító (sötétebb szín, nem pinkes), szemfesték (ruhámmal harmonizáló színben, többek közt a következő színek: fekete, ezüst, szükre, zöld árnyalatai, lila, néha neon színek, általában két színt használok, egy világosat és egy sötétet), az esetek többségében alul szemceruza, felül tus, de néha csak tus, nagyon ritkán egyik sem, szempilla spirál (ez mindig fekete), plusz ha a szemem erősen van sminkelve akkor a számra csak színtelen vagy nagyon halvány szájfény kerül, ha a szemem kevésbé hangsúlyos akkor élénkebb rúzs.

Ha este megyek valahova, akkor ezt fel szoktam dobni műszempillával is. De igazából mindig így vagyok sminkelve, csak a színeket szoktam variálni, meg nappalra halványabban, estére erősebben szoktam sminkelni.

23/L

2010. jún. 6. 23:05
 5/16 anonim válasza:
Igen, szemhéjtus, spirál, ceruza, mind3 esetben fekete, és ebben a kombinációban. Szinte minden nap.
2010. jún. 6. 23:14
 6/16 anonim válasza:
jah és 19L voltam az utolsó =)
2010. jún. 6. 23:15
 7/16 anonim ***** válasza:

Napi szinten már nem, csak ha olyan kedvem van vagy valami indokolja.

Púdert mindig teszek fel, néha csak azt.

A szemem barnával, zölddel vagy feketével szoktam kihúzni, esetleg fekete tussal, és csak felül. Fekete spirál is általában kerül rá, de nem mindig.

Pirosítót szoktam még néha tenni és szájfényt. Ha buliba megyek, akkor pedig erősen kihúzom alul-felül a szemem, erőteljes spirál, plusz a ruhámmal harmonizáló púder.

Legújabb kedvenc nappali sminkem: púder, icipici pirosító, a szememre pedig egész vékony sávban sötétbarna szemhéjfesték, számra labello. Azért szeretem, mert egyáltalán nem tűnik fel, hogy sminkelve vagyok, csak szép sima a bőröm és a szemem egy icipicit hangsúlyosabb. Volt már, hogy mondták, hogy milyen jó, hogy nem sminkelek, mert milyen szép vagyok természetesen is :D

2010. jún. 6. 23:30
 8/16 anonim ***** válasza:

Nagyon minimálisan sminkelek csak.

Púder, de azt csak ritkán használok, ha valamiért úgy érzem, hogy rámfér.

Fekete szemceruza, és spirál, ezt szinte mindig.

Szemfestéket ritkábban használok, változó, hogy milyen színben, amilyenhez épp kedvem van (de általában világosbarna, világoskék, vagy sötétebb színt).

Számra kizárólag színtelen ajakápolót szoktam kenni. Széppé is teszi az ajkaim, de nem is fénylik tőle olyan durván a szám, mint a Salamon töke. :D

2010. jún. 6. 23:42
 9/16 anonim ***** válasza:
Én leginkább ezt szoktam: alapozás, pirosítás. A szememre valamilyen púder(ruhától, alkalomtól függ) Átmenetes en. erre egy vékony tusvonal, szemceruza, szempillaspirál. kb ennyi. Rúzst vagy szájfényt nemhasználok. esetleg ajakápoló.
2010. jún. 7. 08:47
 10/16 anonim ***** válasza:
Én kis pirosítót szoktam az arcomra, szempillaspirált mindig. Ha van időm néha rúzs (ami épp a hajamhoz megy, mert az mindig másféle vörös:D), tus (ezzel különböző mintákat szoktam rajzolni, ált. nonfiguratív, de van h pókháló, vagy ilyesmi :). szemhéjfesték csak ritkán, azt annyira nem szeretem. 21/L
2010. jún. 7. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!