20 év körüli lányok. Milyen stílusban öltözködtök?
farmer, balerina cipő, convers cipő, trikók
Ezek az alap darabok
De mivel irodai munkára pályázok vannak csini fekete farmerjaim, meg olyan felsőim amik illenek hozzá és magassarkúim is, bár inkább csizmából mert a balerina nyáron mindent üt.
22/L
csatlakozom. :D
hétköznapra farmer-póló, nem esem túlzásokba. ha nagyon ki akarok öltözni, akkor is kényelmes cuccokat veszek fel, utálom, ha valahová nagyon ki kell öltözni, mert már rossz lesz a kedvem, a feszengek egy cuccban. :S
randikra néha hajlandó vagyok valami szexibe bújni, de akkor hamar ki is vetkőzök. XD
nem vagyok túl változatos, de csak néha aggódok ilyeneken. :D válogatni meg úgy szoktam, hogy hunyorítok az álmosságtúl, és ami látványosan nem üti egymást színben meg egyébként, azt felveszem. :D meg folyton rohanós fajta vagyok. :S
21L
sima gothos (klasszikus, 80'-as évekbeli), néha egy kis rock, gyakran viktoriánus goth, de előfordul a punkos, esetenként lolitás vagy rockabillys beütés is.
Igazából lehet skatulyázni, de a ruháimat én varrom, tervezem.
Főleg szoknyákat hordok (térdig és az alatt inkább), sok acélmerevítős fűzőt.
A hangulatomtól függ a napi öltözékem, az elegánstól (nem, nem járok talpig feketében, csöppet sem), az egészen bohókáson át a komorig, sőt vagányig szokott lenni minden. A nőiességre törekedek, a magassarkúkat nagyon szeretem, rengeteg van. Ha nadrágot veszek, csak trapéz jöhet szóba.
A ruhák anyagaira roppant kényes vagyok - csak olyat vagyok hajlandó venni készruhából, amin látszik, hogy tisztességes, nem műanyag, és a varrása is szépen tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!