Rocker, goth lányok! Leírnátok, hogy öltözködtök?
Uh. Első, ez durva volt. Te nem hallgatsz rock zenét.
Amúgy acélbetétes, fekete farmer, általában egy sima ujjatlan top (nyáron).
Én nem szoktam kötekedni a "stílusbeliekkel", de őket én nem hívnám rocknak, kivéve a Skilletet.
Amúgy én átlagosan öltözködöm. Ritkán veszek fel feketét.
régi kérdés igaz de leirom.mindig probálok változatos lenni. csak feketébe járok de néha farmerbe és sokszor viselek mini szoknyát.szeretem a kivágottabb fölsöket. probálok a változatosság kedvéért mindig más fazonut venni pld : egyik nap nagyon kivágott v kivágásu fölsöt másiknap mondjuk ilyet :
pont ez a fölsö megvan nekem.tetszik hogy a háta kivágott.fekete nadrágomat a térdénél kiszakitottam.ha olyan kedvem van rácsos harisnyát viselek alatta.van fekete egyszinu szörmés kapucnis kardigánom ugyanilyen csak hosszitott változatban is van bal válán lapos szögecseket tettem föl.fekete rövid farmerkabátom is van.ékszerekben fekete bör madzagot szoktam a csuklomra tenni illetve a nyakamra de akkor teszek rá kis ezüst szivet ( olyan ami nem lapos) vagy kulcsot.vagy ezüst láncot amin van egy kigyo.de van olyanis amin van fél anygyal szárny.ebböl van fekete változatban ezüst szinüben.néha csak 4 gyürüvel dobom fel a ruháimet ( hosszabb szépen kidolgozott)2 acélbetétesem van. van amelyik vérbordo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!