Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rocker, goth lányok! Leírnátok...

Rocker, goth lányok! Leírnátok, hogy öltözködtök?

Figyelt kérdés
Milyen ruhákat, cipőt, kiegészítőket hordotok? Csak úgy a hétköznapokon, de akár alkalomra is. Mielőtt beszólna valaki, csak kíváncsiságból kérdezem, hátha kapok valami ötletet :)
2011. aug. 17. 12:45
 1/10 anonim ***** válasza:
24%
Hát én rocker vagyok, de nemigazán az a csak feketexD, kockás tornacipőt hordok, csőnadrágot, lánc az oldalon, kockás, szegecses öv, fullcap, szegecses karkötő, sötét pólók, meg kék. Nemsokára szeretnék egy acélbetkós bakancsot, de kapni fogok egy deszkás cipőt is, am ha tudni szeretnéd én az ilyen rock irányzatú zenéket hallgatom:Avril Lavigne, Linkin Park, Skillet, Tokio Hotel, Hooligans, de hallgatok egy kis rappet, is mint pl Eminem, és MC SooN ezért nem vagyok az darkos rocker:)
2011. aug. 17. 13:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Uh. Első, ez durva volt. Te nem hallgatsz rock zenét.

Amúgy acélbetétes, fekete farmer, általában egy sima ujjatlan top (nyáron).

2011. aug. 17. 13:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szoktam kötekedni a "stílusbeliekkel", de őket én nem hívnám rocknak, kivéve a Skilletet.

Amúgy én átlagosan öltözködöm. Ritkán veszek fel feketét.

2011. aug. 17. 14:04
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Én úgy gondolom, hogy az első válaszoló a rockba tartozik, csak más- más ágazatokba, mert annak nagyon sokfajta van, amúgy én acélbetétes bakancs, farmer, meg ujjatlan.
2011. aug. 17. 14:27
 5/10 anonim ***** válasza:
89%
Hát én vegyesen hallgatok rockot, punkot meg sokféle metalt. Szóval elég vegyesen is öltözködöm. Fekete csőgatya, szaggatott farmer, lenge török stílusú "bugyogók".(Ez de hülye szó.)Ritkábban farmer vagy fekete szoknya. Felsőnek legtöbbször valami szimpla póló, jó mintával. De persze vannak blúzaim, toppjaim is. Cipő az legtöbbször acélbetétes, melegben tornacipő, kánikulában fekete saru. Kiegészítőnek gyakran hordok mellényeket, medálokat(cicás, szívecskés, kulcsos, stb..), karkötőnek használok cipőfűzőket, meg mindent, amit fel tudok magamra tekerni. Az alap színvilágom a fekete, de néha azért veszek fel színes dolgokat is, főleg kék farmerből készült dolgokat. Próbálom a szakadt punkos külsőt valamiféle eleganciával vegyíteni, és közben azért nőies is maradni. Már amennyire ez megoldható. Soha nem vennék fel olcsó, gagyi fűzőket(normális, IGAZI fűzőre meg nincs pénzem), bő, férfias fazonú együtteses pólókat(ezeket átalakítom, hogy azért álljanak is valahogy), és 100Ft-os "tipikusgagyi" nyakláncokat(koponya, fordított vagy normál kereszt, pók, stb..). Persze nem a mintákkal van bajom, hanem azzal ha látszik, hogy az illető valami balatoni bódéból szerezte 100Ft-ért.
2011. aug. 17. 17:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és amit az első válaszoló hallgat, az szerintem sem rock.
2011. aug. 17. 17:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Én inkább goth-nak vallanám magam. Mindig feketében járok, általában fekete csőnadrág, ritkán csipkés szoknya vagy csipkeruha, felül csipkés fekete pólók, pulóverek. Igazából más színt nem is hordok. Lábbelik terén bakancspárti vagyok, de felveszek csinosabb natúr fekete sportcipőket is, időjárás kérdése. Szegecses karpántot csak ritkán hordok, inkább arany ékszereket.
2011. okt. 29. 17:43
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Általában a "kevesebb több" elvet követem és nem engedek a minőségből. Csak valódi bőrt hordok ócska műbőrök helyett (vadonatújakat is kifogok nagyon olcsón, mert Kaposváron nagyon jó bálabutikok vannak, az árcímke benne van, teljesen új és bőr és kb 300 Ft :)) és emellett, nem hordok műszálast, csak természetes anyagú ruhát, ami viszont nem lehet szakadt, kopott. Szeretem a fésült gyapjút, a tiszta valódi selymet, a lenvásznat, a minőségi, színtartó pamutot maximum némi Lycrával. Ez nekem összesen párezer forintos költség, mert mindig kifogom a legjobb, gyakorlatilag új holmikat, kettőszáz, háromszáz forintokért. A műszál nálam csak a díszítésben megengedett. Szeretem a kosztümöket, kalapokat és az időtlen eleganciát, valamint, a derekat kihangsúlyozó darabokat. Mivel leginkább fekete, kék, lila, vörös színeket hordok és a ruháimra a saját, gótikus jellegű motívumaimat hímzem föl, így egyfajta egyéni, goth -szerű stílusom van.
2011. dec. 10. 13:15
 9/10 anonim válasza:
imádom mind két stílust. A gothtal próbálkoztam de nem sikerült annyira, mert a cuccok drágák. Am a rockerben meg fekete farkmer, fekete kesztyű, aminek az ujjai le vannak vágva, és nem tom de az ujjbegyeim nem fáznak xD bakancs, és van egy kedvenc fekete-fehér toppom..azt imádom*-* nem mindig hordom azt!! XD
2012. jan. 2. 22:14
 10/10 anonim ***** válasza:

régi kérdés igaz de leirom.mindig probálok változatos lenni. csak feketébe járok de néha farmerbe és sokszor viselek mini szoknyát.szeretem a kivágottabb fölsöket. probálok a változatosság kedvéért mindig más fazonut venni pld : egyik nap nagyon kivágott v kivágásu fölsöt másiknap mondjuk ilyet :

[link]

pont ez a fölsö megvan nekem.tetszik hogy a háta kivágott.fekete nadrágomat a térdénél kiszakitottam.ha olyan kedvem van rácsos harisnyát viselek alatta.van fekete egyszinu szörmés kapucnis kardigánom ugyanilyen csak hosszitott változatban is van bal válán lapos szögecseket tettem föl.fekete rövid farmerkabátom is van.ékszerekben fekete bör madzagot szoktam a csuklomra tenni illetve a nyakamra de akkor teszek rá kis ezüst szivet ( olyan ami nem lapos) vagy kulcsot.vagy ezüst láncot amin van egy kigyo.de van olyanis amin van fél anygyal szárny.ebböl van fekete változatban ezüst szinüben.néha csak 4 gyürüvel dobom fel a ruháimet ( hosszabb szépen kidolgozott)2 acélbetétesem van. van amelyik vérbordo.

2012. jún. 17. 04:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!