20 év körüli lányok. Milyen stílusban öltözködtök?
Figyelt kérdés
Inkább nőcisebb vonalat képviseltek, vagy a sportosabb öltözködés hívei vagytok? Mik az alapdarabok a ruhatáratokban? Mennyire szerettek változatosan öltözni, hogyan válogatjátok ki a ruhadarabjaitokat?2011. okt. 6. 23:48
11/12 anonim válasza:
Szia! Általában sportosan öltözködöm:) Szeretem a farmert (csőfarmer) poló (rózsaszín és fekete)Pulcsik, ezekből van lila, piros és fekete, rózsaszín:) Nagyon szeretem a tornacipőket is:) nike, converse:) Ezkeben vagyok leggtöbbször, de azért télen csizma (nem olyan magassarkú csak enyhén magasított:) Szeretem a bőrdzsekit, cicanadrágot, és a szövetkabátokat!:) Nyáron rövid farmert és színes vagy fekete felsőket hordok néha ruha de nem szeretem a miniszoknyákat...(vékony vagyok, de valahogy nem érzem jól magam a miniben) Szeretem a színes darabokat!!:) Kiegészítők közül: sál, sapka, kesztyű(ezek csak télen :D)Fülbevaló , nyaklánc gyűrűt csak nagyon ritkán hordok:) Szerintem inkább a sportos stílust képviselem, de azért néha néha nőies is+a sportos rucikat is lehet nőiesen hordani:) (kiegészítők és smink stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!