1/19 Noren1989 válasza:
Igyekszem elfogadni így magam, ahogy vagyok.
34/F
2/19 Metionin válasza:
Heti többször, ha megyek valahova ami nem edzés. Amúgy teljesen vállalható vagyok nélküle, csak szeretek színes szemhéjakkal meg sötét rúzsban mászkálni.
3/19 anonim válasza:
Hétköznapra a szemöldököm, szempillám festem, de vannak napok amikor semmi szemöldököm nincs 😅
Alapozót kb soha, pici korrektor elég.
Smink sminket bulizni szoktam, meg ritkábban heti 1-2szer ha olyanom van.
De ez nem natúr smink, színes, önkifejezés nem álarc. Senki nem hiszi azt, hogy természetesen kékes-lila csillám van a szemhéjamon, nem a natúr smink a cél.
4/19 anonim válasza:
Évente maximum kétszer. A szemem érzékeny, viszket minden sminktől, az alapozótól stb meg egyszerűen koszosnak érzem az arcom.
5/19 anonim válasza:
Szeretem a sminket, de a mindennapokban nem tudok sminkelni csak alkalmakra. Ezt kompenzálva van sminktetovalasom.
6/19 anonim válasza:
Heti 3 szor 4 szer. Elfogadom magam nélküle, de jobban érzem magam vele.
7/19 anonim válasza:
Színezett hidratálòt és bronzosítòt használok, mást nem tudok magamon elviselni, így szeretek tükörbe nézni, ha szép lenne a bőröm, a bb krémet is elhagynám. 32/N
8/19 anonim válasza:
Soha nem mentem sehova sminkelve. Itthon "játszadoztam" régebben ilyesmivel, próbálgattam pár visszafogott dolgot (alapozót, rúzst, ilyesmit) de nem tetszettem magamnak. 40N
9/19 anonim válasza:
Soha nem sminkeltem életemben.
37/N
10/19 anonim válasza:
Csak alkalmakra szoktam nagyon alap sminket, meg ha reggel sikerül időben felkelnem, akkor szempillaspirált. De ez havonta egyszer van, szeretek aludni. :D Amúgy teljes mértékben elfogadom magam nélküle, szép a bőröm, hosszú, dús, ívelt a szempillám, formás a szemöldököm, szóval nem panaszkodom.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!