Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Nektek melyik jon be jobban?...

Nektek melyik jon be jobban? Szilikonnal vagy nelkule szebb?

Figyelt kérdés

Nem oriasi dinnyekre gondolok, csak mondjuk ha valakinek apro es formatlan akkor megeri a plasztika?

Ilyenre gondoltam mint ami a kepen is lathato:

[link]

2014. szept. 7. 10:40
1 2 3 4 5 6
 51/56 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen 48as es aki irta a levelet!:) megfogadom mindkettotok tanacsat es amint lesz penzem megcsinaltatom!

49 nyugodj meg, o ezt elvezi ha leszolhat mindenkit. Tudod, neki kulonleges kepessegei vannak es mindent jobban tud mindenkinel ezaltal ;)!

2014. szept. 14. 18:44
 52/56 anonim ***** válasza:
Ha pszichológustól viszel papírt,hogy az életben komoly problémáid vannak ez miatt,ingyen megcsinálják.(régebben legalább is így volt)
2014. szept. 17. 19:30
 53/56 anonim ***** válasza:

SZTK-s ingyenes plasztika?

Inkább gyűjtögess.

2014. szept. 17. 19:46
 54/56 anonim ***** válasza:
szia lány! amint olvastam, tényleg nagyon zavarnak a melleid. és ez már tényleg pszichológiai eset. nem bántásból mondom. én biztatlak a műtétre, mert ha végre olyan melleid lehetnek, amilyennel elfogadnád magadat, csak jót tehet neked. valóban lehet szép, természetes melleket is csináltatni, amiről senki nem mondaná meg. de én azért tényleg támogatnék egy jó pszichológust is. amúgy ami a fiúkat illeti, a tapasztalataim alapján szeretnek ők minden mellet. kicsit-nagyot-lógósat-feszeset. szerintem a te fiúd is szeretné a melleidet akárhogyan is, főleg ha a feneked szép és csinos vagy. viszont biztos, hogy zavarja, hogy ennyire utálod a melleidet és ezzel sajnos tényleg el fogod taszítani magadtól őt is. amíg nincs pénz a műtétre, próbáld meg elfogadni, ami addig van, akármilyen mellekkel fel lehet tartani egy jó párkapcsolatot. az is lehet, hogy a fiúdnak pont a te melleid az ideálja, hidd el, sok ilyen srác van. nekem kicsik a cicijeim, bár szépek, formásak, mindig jó kapcsolataim voltak. persze nekem is szóltak be idegen köcsögök, de ez van. a kisugárzásom viszont "vonzó" állítólag, szóval a kis mell nem akadály. de a műtét is jó ötlet lehet számodra. hajrá!
2014. okt. 10. 23:23
 55/56 A kérdező kommentje:
Koszonom :) nem hiszem h barkinek is ilyen lapos szetallo cucc lenne az idealja, de ugyse az szamit, hanem eloszoris h nekem tetszen :D
2014. okt. 11. 00:13
 56/56 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy már régi kérdés, de szerintem a kérdezőnek igaza van. Miért ne műttesse meg, ha neki nem tetszik?

Aki azt írja, hogy csak magának generálja a problémát és, hogy valami pszichológiai baja lehet a kérdezőnek, az biztos nem látott még valóban csúnya melleket...

2016. jan. 3. 22:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!