Nektek melyik jon be jobban? Szilikonnal vagy nelkule szebb?
Nem oriasi dinnyekre gondolok, csak mondjuk ha valakinek apro es formatlan akkor megeri a plasztika?
Ilyenre gondoltam mint ami a kepen is lathato:
Az egy dolog, ha nem szép.
Akkor viszont mit csinálsz majd, ha a párod nem lesz hajlandó megfogni?
Azt, hogy a paromnak nem engedem megfogni mert undoritonak tartom es nem is latta meg soha pont ezert. Ebbol pedig elegem van, nem akarom igy leelni az eletem... O is jobban orulne olyan melleknek mint amilyeneknek latszanak push up melltartoba :).
Megegyszer mondom: nem hatalmas dinnyeket akarok, csak egy atlag meretet, ami szep es formas. A kepen mondjuk nem epp szep vagy termeszetes hatasu, de egy masik szilikon formaval sztem jol nezne ki.
Megsúgok valamit: ne hordj push-up melltartót, így nem lesz ultra ciki és kínos, ha le kell azt venned egy férfi előtt ;)
Nekem is kicsik a melleim, de nem nyomom fel őket a nyakamba, hogy nagyobbnak tűnjenek. Normál melltartót hordok, sőt, nyáron csak egy csőtopot, amiben szivacs sincs. Mégis rengeteg férfinak tetszem, mert olyan kisugárzásom van, ami a legtöbb (még nagy mellű nőnek) sem adatik meg.
"a paromnak nem engedem megfogni"
Akkor igen buta vagy... nekem volt barátnőm A-s mellel - de annyira érzékeny volt, hogy mindig élvezet volt simogatni.
Te nem akarod kipróbálni, milyen lenne?
Bár, ha ennyit problémázol... mindenki úgy rontja el az életét, ahogy akarja.
Te még ráadásul jó drágán akarod elrontani.
Sajnállak téged is - de a párodat jobban sajnálom.
Szerintem, ha ez miatt te ennyire rosszul érzed magad, akkor indokolt a nagyobbítás.
Amúgy párod mit gondol erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!