Nektek melyik jon be jobban? Szilikonnal vagy nelkule szebb?
Nem oriasi dinnyekre gondolok, csak mondjuk ha valakinek apro es formatlan akkor megeri a plasztika?
Ilyenre gondoltam mint ami a kepen is lathato:
...most még. Elsőre.
Sokan kezdték így.
Nézd, kérdező: ötvenen próbálnak téged meggyőzni, hogy NE, NE, NE!
Te meg csak erősködsz, hogy DE, MÉGIS!
Te most kérdezni jöttél ide?
Eloszor is: Most epp arrol gyozkodott h majd nagy dinnyekkel fogom vegezni. Miert nem lehet felfogni h atlag format akarok atlag.merettel??
Masodszor: azt hajtogatjak h beteg vagyok mert valtoztatni akarok azon ami nem tetszik.
Harmadszor: a multam is jobban tudjak mert igy szulettem h zavartak a kis hulye formaju melleim es nyilvan azert hagytak el/csaltak meg. FOLEG HOGY AMIKOR EZEK TORTENTEK LE SZ@RTAM A FORMAJAT ES MERETET. :) biztos kaptak uzenetet a jovobol h nagyon vacakul fogom erezni magam miatta. Milyen kar h erre nem gondoltam meg
Te tényleg azt hiszed, hogy te vagy az első nő, akinek ilyen problémája van?
Tudod, van már tapasztalat elég.
De a buta ugye a saját kárán sem tanul.
MOST még azt hiszed, hogy csak egy műtétet akarsz.
Aztán az első műtét után jön majd, hogy mi nem sikerült, mi nem lett olyan, ahogy szeretnéd, később pedig megereszkedik majd.
Készülj arra is, hogy a párod esetleg otthagy, mert neki sem tetszik.
Elengedhetetlen lesz a következő műtét. Már most is szembemész mindenkivel... akkor még annyira se fog majd érdekelni, hogy ki mit mond.
Valamennyire megértelek, mert nekem meg amióta van mellem - kb. 11 éves korom óta - azóta lóg. És nem csak kicsit. Nagyon nagy, melltartóban tök szép, jól néz ki, de melltartó nélkül olyan, mint egy öreg néninek.
Még pasim sem volt, nemhogy nem engedtem megfogni. Én fel akarom varratni, csak félek a műtéttől.
Utolsónak: ismertem olyat, aki felvarratta.
Jól sikerült a műtét, de maga a varrás rendkívül undorító lett!
Inkább hagyd békén...
mondanám, hogy nagyobbíttasd meg (akkorára, hogy kitöltse a bőröd), de ez sajnos megereszkedik egy idő után, és akkor aztán fergetegesen néz ki a minden kis mozdulatra 5 métereset ugró zsák.
Most amugy Te azert vagy itt h mindenkit lebeszelj mindenrol?
Sztem nezz utana es erdeklodj olyanoktol akik hasonlo helyzetbe vannak vagy akik mar tul vannak a muteten :) en is rengeteg forumot megneztem es szinte mindenki elegedett az eredmennyel :)
Utána rögtön (mármint 1-2 hónap múlva) lehet, hogy elégedett lesz, ha igazán jól sikerült a műtét - de később a bőr megereszkedhet, és az nagyon-nagyon kellemetlen.
Ki is próbálhatod, hogy egy zsákba lazán beteszel egy labdát, és fölkötözöd magadra. Minden mozdulatra ugrik egy jókorát.
Na: ekkor jön a következő műtét.
Még egy: ha gyereket tervezel, előtte NE csináltasd meg a melled. Ugyanis közben nőni fog, amikor meg abbahagyod a szoptatást, kicsit megereszkedik (nem a bőröd, hanem a melled fogy ki egy kicsit belőle).
Ha ezen már 1 éve túl vagy, és nem hízol, nem fogysz - akkor lesz nagyjából állandó a melled is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!