Nektek melyik jon be jobban? Szilikonnal vagy nelkule szebb?
Nem oriasi dinnyekre gondolok, csak mondjuk ha valakinek apro es formatlan akkor megeri a plasztika?
Ilyenre gondoltam mint ami a kepen is lathato:
Erre persze mar nem mondasz olyanokat h szules utan megno ugyan, de aztan osszefonnyad es logni fog. Pedig nem egy ember igy jart... Egyebkent a parom nem akar gyereket es egyenlore en se tervezek...
Kicsi implantatummal nem fog logni (mert ugyebar, hogy titeket idezzelek a kis.mell elonyeirol: "nem fog logni, orulj neki") tenyleg, a formatlan cicinek mi az elonye? Az h felemas es ezaltal egyeni *ba dum tssss* na jo vicceltem, igazabol ha hideg van siman kiszurhatom vele 2 ember szemet es nem is kell kozel allniuk egymashoz :D huuu csinaltam magamnak indokot h miert ne muttessem meg. Ja, nem :)
Viccen kivul: ezeknek a formatlan valamiknek tudsz elonyt irni? Mert nekem a "poenkodasomon" kivul semmi nem jut az eszembe. Na jo, ha ranezek mar nem is vagyok ehes. Fogyokurahoz egyszer meg jol jon. Igy este igazi humor zsak vagyok asszem xdd (ne vedd gunyolodasnak, faradt vagyok mar es hosszu volt a napom)
"mondanám, hogy nagyobbíttasd meg (akkorára, hogy kitöltse a bőröd)"
Alapból E-s melltartót hordok. Mekkorára nagyobbítsam? Mint a Hold?
Te egyébként valami mellfetisiszta vagy? Mert orvos nem hiszem, hogy ilyen felelőtlenül, látatlanul mondaná meg a tutit.
Ezért nem mondom meg én sem.
De azt tudom, hogy a kisebbíttetés borzalmasan ronda tud lenni. Átteszik a bimbót - de a régi helyén megmarad a nyoma. Azon kívül egy (vagy kettő) nagyon hosszú és nagyon ronda varrás is lesz rajta... nem jó ötlet. Akkor már inkább lógjon.
A nagyobbítás neked lehetne szép, de 5 kg-nál kezdődne, és igazad van benne, hogy nehezen cipelnéd.
hasonló helyzetben vagyok, bár nekem szép a formája, csak nincs mellemxD tényleg nagyon kicsi. említetted, hogy megcsaltak stb...és azt is, hogy nekik se vetted le a pólódat. ugye jól értelmeztem? mert így azt sugalltad neki, hogy nem bízol bennük ennyire...egy férfi nem bírja elviselni, ha csak pólóban szexelnek vele. ez nem normális!! hidd el, én már csak tudom. egy évig csináltam ezt a barátommal, most jöttem rá, hogy A BAJ VELEM VOLT!!!! de már kinyílt a szemem...tudod inkább hagyjanak el azért, mert meztelenül látszik, hogy egy deszka vagyok, minthogy egy állandó negatívoskodó, önbizalomhiányos FRIGID pi.csának tartsanak, aki annyira se képes, hogy levetkőzzön. én ezzel öltem meg a kapcsolatomat. pedig a barátomnak tetszett a mellem, de én persze mindig arra gondoltam, hogy neki a nagy tetszik, engem csak elfogad, csak mert az előző nőjének akkora csecse volt, mint a ház...
igenis pszichológus kell. legalább próbáld meg, mielőtt megműtteted magad. egyes nőknek segít a műtét, de gyakran az történik, hogy az évekig tartó negatív gondolatok nem megszűnnek, csak átváltoznak. akkor már nem az fog zavarni, hogy nem szép a melled. hidd el, jöhetnek más rossz gondolatok is, pl. hogy mi van ha undorodik a párod a szilikontól, ha ezért fog megcsalni...stb.
szerintem szorítsd össze a fogad, és vetkőzz le a barátod előtt...egyszer kell túlesned rajta.ha utána úgy is megműtteted nem mindegy? legalább látja majd a különbséget. ha meg látod, hogy így is tetszel neki, akkor lehet végre eltűnik minden hülyeség a fejedből. igazán megérdemelné, hogy végre lásson. bízz bennem, ugyanezen mentem keresztül. te gyilkoltad meg a kapcsolataidat!
Inkabb az a nem normalis ha rogton lefekszek vele. Tudod, csak par hetig voltam egyutt exeimmel (kiveve utolsoval) de annyi ido eleg volt nekik ahoz h talaljanak vmi jo biget.
Utolso exemmel sem.fekudtem le mivel meg szuz voltam es nem ereztem ugy h 1 honap utan kotelezo legyen. Aztan meg egyutt voltunk csak megcsalt es mint irtam, ment a huzavona. Szemelyisegemet szerette, mindent, kiveve a mellem. Aztan talalt o is jobbnal jobbakat.
Ferfiak nem birjak elviselni? Akkor igy jartak nincs szex. Vegulis nem kotelezo. Egyebkent meg ha nem lennenek ilyen koc$ogok (tisztelet a kivetelnek) akkor lehet h nem lenne ilyen problema a foldon. Tessek. A nok csinalnak szinte mindent (vezetik a haztartast, nevelik a gyereket, tesznek kajat az asztalra es penzt is keresnek, nehogymar ennyit ne lehessen kerni.. (Altalanossagba beszeltem a nokrol, en meg egyelore csak a hazi munkakban es a fozesben segitek.itthon ha tudok)
Nem mutatom meg. Fogja, elkepzeli a sajatjat 10ed akkoranak es formatlannak. Maris megkapja az en torz kis lenyeimet. Hidegben pedig torz kis halalos fegyverek.lol :D
43-as, hála az istennek az égben, soha nem látod a melleimet, és ha akarom, a mellbimbómat a homlokom közepére is varrathatom, neked ahhoz nem lenne semmi közöd.
Egyébként mi ez a kioktató stílus? Szerinted én nem néztem utána, hogy hogyan történik? És mégis hogy lenne szép, ha kitöltetném, és úgy néznék ki, mint Lolo Ferrari? Tudod, mekkora egy E-s mell? Láttál már mellet vagy csak olvastál róla?
"Tudod, mekkora egy E-s mell?"
Tudom. Szép nagy, de normális nagyságú.
Van, aki K-sat hord és büszke rá.
Nem könnyű hordozni, de ha szép akarsz lenni...
vagy maradjon a régi, az nem nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!