Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Nektek melyik jon be jobban?...

Nektek melyik jon be jobban? Szilikonnal vagy nelkule szebb?

Figyelt kérdés

Nem oriasi dinnyekre gondolok, csak mondjuk ha valakinek apro es formatlan akkor megeri a plasztika?

Ilyenre gondoltam mint ami a kepen is lathato:

[link]

2014. szept. 7. 10:40
1 2 3 4 5 6
 21/56 A kérdező kommentje:

egyel több vagy kevesebb heg már nem számít, megéri ha szép melleim lesznek cserébe.

igen, és melyik 10cm alatti mérettel rendelkezű hímnemű egyed elégedett 100%ig magával?? nem csak a méret miatt akarom hanem inkább azért mert formátlan.

ja, mert ha beképzelem akkor majd nő vagy kiformásodik? hát nem. nem attól ilyen hogy mit gondolok róla. mondanám, hogy próbáljuk ki hogy elmegyek x helyre melltartó nélkül és videóval igazolom hogy mindenki les, és összesúgnak a hátam mögött, de sokan ismernek úgyhogy inkább nem. ezekben a melltartókban, amiket hordok, senkinek nem tűnik fel hogy csúnyák és hogy szinte nincs is.

ha átolvasnád még egyszer: megfogta/pólóban látta --> megcsalt, elhagyott

nem látta --> velem van 1 éve

szóval, nem ezek miatt a csúcsmellek miatt hagytak el? soha nem is beszéltem nekik arról hogy engem zavar, egészen 16 éves koromig nem is érdekelt, utána 17 éves koromig úgy voltam vele hogy majd megnő és hétről hétre bántott hogy ez már így marad és ezzel nem fogok "villogni". (NEM, NEM MINDENKINEK AKAROM/AKARTAM MUTOGATNI, HANEM CSAK A PÁROMNAK.)

utoljára: nem a mérete a fő probléma hanem ez az undorító forma. (plusz eres és pár hete van rajta 2db piros csík.)

2014. szept. 7. 20:56
 22/56 anonim ***** válasza:
73%

Sajnálom, hogy ennyire értetlen vagy. Az, hogy nem utálod magad és van önbizalmad nem azért kell, hogy megnőjenek tőle a melleid/szépek legyenek. Nagyon szomorú, hogy ennyire képtelen vagy elfogadni magad. És hatodjára is leírom, hogy ez mentális probléma, amin lehetne segíteni. Azt hiszed, hogy az egész életed sza.r, csak mert a melled ronda. Azt hiszed, mindenre hatással van. Könyörgöm... Senki nem foglalkozik azzal, hogy hogyan néz ki, még az aktuális barátod sem, mert ő sem azért szeret/nem szeret. A rengeteg rossz élményed is kizárólag annak köszönhető, hogy ilyen súlyosan negatívan állsz hozzá a dologhoz és ez érződik is rajtad.

PSZICHOLÓGUS

És bár eddig nem kommentáltam, most mégis megteszem: ne hasonlítsd a melleket a férfi hímvesszőhöz, mert azzal teljesíteni is kell!

2014. szept. 7. 21:28
 23/56 A kérdező kommentje:

"A rengeteg rossz élményed is kizárólag annak köszönhető, hogy ilyen súlyosan negatívan állsz hozzá a dologhoz és ez érződik is rajtad. "

NEM FOGLALKOZTAM VELE, NEM ÉRDEKELT, MÉGIS MEGCSALTAK, ELHAGYTAK ÉS CSÚFOLTAK.

2014. szept. 7. 21:32
 24/56 A kérdező kommentje:

de összehasonlítom. mit kell vele teljesíteni? ha kell akkor én, farok nélkül elviszek egy nőt.. :))

mutass nekem egyetlen 1 személyt akinek tetszik ez a valami, kívánja és megakarja fogni. nem a kis mell!! ez, ami az első képen van. várom :)

2014. szept. 7. 21:37
 25/56 Zoltán491 válasza:
100%

Ha labdázni szeretnék, veszek egy labdát. A női mell annál értékesebb (úgy ahogyan van), mintsem hogy alakítani kellene.

Személy szerint nekem a baloldali kép jobban tetszik, mint a jobboldali.

2014. szept. 7. 22:51
 26/56 A kérdező kommentje:

Es ha a jobboldalit kicserelem egy termeszetes hatasu mutott mellre vagy egy termeszetes, formasabb cicire akkor is ezt mondod?

Egyebkent akkor ezek tul vannak ertekelve, ha labdak lennenek meg uveggolyonak se lennenek jok.

2014. szept. 7. 23:37
 27/56 anonim ***** válasza:
85%

Miért nem teszel fel képet?

Egyébként az a gond, hogy ha lehajolsz, vagy a hátadra fekszel, a "természetes hatású" is igen rondán néz ki.

Merthogy az sem természetes - csak próbálja imitálni a természetest, de csak egyetlen helyzetben tudja úgy-ahogy.

2014. szept. 8. 08:36
 28/56 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező: mint írtam, én sem bírnék megmaradni egy beteg ember mellett. Roppant taszító ez a negatív kisugárzás, ami árad belőled az önutálatod miatt. Ezt senki sem képes elviselni hosszú távon, így ne csodálkozz, ha elhagynak/megcsalnak téged. És hatvanadjára is leírom, hogy ez MIATTAD van, nem a melleid miatt. Fogd fel. De kardoskodhatsz még egy sort, én nem bánom (és már nem is érdekel mert roppant fárasztó vgy), de jó lenne végre felismerned, hogy problémáid vannak, amikkel szakemberhez kéne fordulni. És nem mellnagyobbításért.
2014. szept. 8. 08:52
 29/56 anonim ***** válasza:
39%

Vannak ilyen betegek, sajnos.

Az első nagyobbítás után majd lesz egy második. Mert nem lett elég szép.

Aztán egy harmadik. Mert megereszkedett.

Aztán egy negyedik. Mert egy dinnyénél még kisebb.

A bimbód szét fog tágulni 10 cm-esre.

Jó pár ilyen eset volt már...

2014. szept. 8. 09:14
 30/56 A kérdező kommentje:

Nem mutogatom. Tudom h nevtelen az egesz, de nem akarom akkor se. Rondak es gusztustalanok.

Ennyire nehez hogy az utolso exemig nem foglalkoztam vele??? Hiaba mondod h azert hagytak el mert undoritonak tartom a melleim, de akkor meg NEM FOGLALKOZTAM VELE. Tehat ezert biztos h nem.

Nekem se tetszenek a hatalmas dinnyek elarulom. Csak egy ATLAG MERETET SZEP FORMAVAL SZERETNEK.

2014. szept. 8. 14:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!