Szerintetek szép orra van Kate Beckinsalenek? Vagy Charlize Theron orra szebb? Kinek van a legszebb orra?
Figyelt kérdés
Az arcom kicsit hosszúkás melyik orr állna jobban?2012. jún. 15. 10:58
1/6 anonim válasza:
Kate Beckinsale orra műtve van azért ilyen szép.
2/6 A kérdező kommentje:
Hát gondoltam,de szerintem nagyon jól sikerült nagyon tetszik.
2012. jún. 15. 11:41
3/6 anonim válasza:
Engem nem érdekel hogy mit műtöttek az orrával, de Beckinsalenél szebb arcot soha életemben nem láttam. Csak Monica Belluccival lehet esetleg egy lapon emlegetni, amugy nincs konkurrrrrencia. Attól még hogy műtötték, az az ő orra, természetes orr, nem szilikon mellről van szó. Theron nálam szintekkel lentebb van, de tény, ő is szép.
4/6 anonim válasza:
Hát hosszukas archoz szerintem Kate orra állna jobban,de nekem Charlize orra jobban tetszik
5/6 anonim válasza:
Hogy kinek van a legszebb orra? Voldemortnak
6/6 A kérdező kommentje:
pfff idióta
2013. aug. 12. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!