Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Fiúk, lányok, szerintetek...

Nessy25 kérdése:

Fiúk, lányok, szerintetek megműtessem a mellem? Képek lent.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Már voltam orvosnál konzultáción, ők 220-at szeretnének berakni, mert

mondtam, hogy természeteset szeretnék, és nem is túl nagyot.. de sok embert megkérdeztem és a 220 most így kicsinek tűnik. Izom alá tennék.. Én alapból a természetesség híve vagyok, és nem szeretnék lufi ciciket, de annyira mindenki mást mondd, hogy maradjak ilyen, meg ne legyek mű nő stb stb.. amúgy az egyik nagyobb is mint a másik.. ti a helyemben megcsináltatnátok? Fiúk és lányok válaszát is írom, és ha meg akkor mekkora lenne még az ideális ami nem lufi, de 220-nál nagyobb.. a hatása pedig ne az a kőkemény legyen, hanem legyen dekoltázsom, és szóval, szép legyen, értitek..

dec. 4. 10:03
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
42%

Csakhogy a vékony testalkathoz rendkívül ritkán párosul nagy mell

Ezért kva nevetséges amikor pálcika lányok hatalmas szilikon labdákkal szaladgálnak

dec. 17. 23:38
 52/55 anonim ***** válasza:
100%
Ha természetes hatásút akarsz, csináltass mirigy állomány alattit, az kevésbé néz ki műnek, sőt sokszor egyáltalán. 400 körüli ideális lenne szerintem. És ha igazán szépet akarsz akkor csepp alakú implantot választasz. 27N
dec. 18. 00:16
 53/55 anonim válasza:
61%
Szerintem semmi baja a melleidnek, még nem is vannak megereszkedve. Kicsit szétállnak, de nem vészes. Szerintem inkább egy kis husit szedj magadra, mert vékonynak tűnsz.
dec. 26. 13:07
 54/55 anonim válasza:
49%
Szerintem szépek a cicjeid, köszönöm, hogy láthattam, és ne ne műtesd meg
dec. 29. 13:25
 55/55 anonim ***** válasza:
35%
53 de szeretne a nők többsége ilyen vékony husi mentes testet 😂😂
dec. 29. 13:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!