Fiúk, lányok, szerintetek megműtessem a mellem? Képek lent.
Már voltam orvosnál konzultáción, ők 220-at szeretnének berakni, mert
mondtam, hogy természeteset szeretnék, és nem is túl nagyot.. de sok embert megkérdeztem és a 220 most így kicsinek tűnik. Izom alá tennék.. Én alapból a természetesség híve vagyok, és nem szeretnék lufi ciciket, de annyira mindenki mást mondd, hogy maradjak ilyen, meg ne legyek mű nő stb stb.. amúgy az egyik nagyobb is mint a másik.. ti a helyemben megcsináltatnátok? Fiúk és lányok válaszát is írom, és ha meg akkor mekkora lenne még az ideális ami nem lufi, de 220-nál nagyobb.. a hatása pedig ne az a kőkemény legyen, hanem legyen dekoltázsom, és szóval, szép legyen, értitek..
Őszintén, szerintem kifejezetten szép melled van, alakodhoz meg pont jó. Nem tudom miért akarsz rajta változtatni.
De amennyiben igen, akkor minél kisebbet. Mivel karcsú vagy, ezért csak rontana az összhatáson a természetellenes méret.
És sok sikert az üzenetekhez, most jól kiraktad magad céltáblának :D
Spanyolországban látok sok szilikonmellű félmeztelen csajt a strandon. Mindig az fogalmazódik meg bennem, hogy sosem a szilikonmellektől lesznek vonzóak (már aki), hanem inkább attól függetlenül vagy annak ellenére.
23F
nem lehet megnyitni
amit én linkelek bezzeg meglehet de azt moderátorok törlik :D
kicsit vicces
szerintem ne műtsd meg magad
ha jóbarátod lennék lebeszélnélek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!