Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Fiúk, lányok, szerintetek...

Nessy25 kérdése:

Fiúk, lányok, szerintetek megműtessem a mellem? Képek lent.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Már voltam orvosnál konzultáción, ők 220-at szeretnének berakni, mert

mondtam, hogy természeteset szeretnék, és nem is túl nagyot.. de sok embert megkérdeztem és a 220 most így kicsinek tűnik. Izom alá tennék.. Én alapból a természetesség híve vagyok, és nem szeretnék lufi ciciket, de annyira mindenki mást mondd, hogy maradjak ilyen, meg ne legyek mű nő stb stb.. amúgy az egyik nagyobb is mint a másik.. ti a helyemben megcsináltatnátok? Fiúk és lányok válaszát is írom, és ha meg akkor mekkora lenne még az ideális ami nem lufi, de 220-nál nagyobb.. a hatása pedig ne az a kőkemény legyen, hanem legyen dekoltázsom, és szóval, szép legyen, értitek..

dec. 4. 10:03
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem így is nagyon szép! (27/F)
dec. 4. 10:14
 2/43 anonim ***** válasza:
75%
Nekem ettől kisebb van, teljesen jól érzem magam velük. Szerintem szépek a tieid és sosem egyformák senkinek se. Én nem tenném a helyedben, de ha te nem vagy vele megelégedve, az a saját döntésed. Nekem sokkal több előny jut eszembe a kis mellekről mint hátrány. 18L
dec. 4. 10:44
 3/43 anonim ***** válasza:
71%

Őszintén, szerintem kifejezetten szép melled van, alakodhoz meg pont jó. Nem tudom miért akarsz rajta változtatni.

De amennyiben igen, akkor minél kisebbet. Mivel karcsú vagy, ezért csak rontana az összhatáson a természetellenes méret.

És sok sikert az üzenetekhez, most jól kiraktad magad céltáblának :D

dec. 4. 10:54
 4/43 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem se műttetsd meg (F)
dec. 4. 11:06
 5/43 anonim ***** válasza:
75%
Semmiképpen ne!
dec. 4. 11:07
 6/43 anonim ***** válasza:
88%

Spanyolországban látok sok szilikonmellű félmeztelen csajt a strandon. Mindig az fogalmazódik meg bennem, hogy sosem a szilikonmellektől lesznek vonzóak (már aki), hanem inkább attól függetlenül vagy annak ellenére.

23F

dec. 4. 11:09
 7/43 anonim válasza:
75%
Nagyon szépek,kár lenne elrontani.
dec. 4. 11:10
 8/43 anonim ***** válasza:
22%
Nagyobbítani nem kell, de a formája korrekcióra szorul elég erősen. Kifelé áll, lóg, és nagyon ronda a formája.
dec. 4. 11:22
 9/43 anonim ***** válasza:
9%

nem lehet megnyitni

amit én linkelek bezzeg meglehet de azt moderátorok törlik :D

kicsit vicces

dec. 4. 11:22
 10/43 anonim ***** válasza:
60%

szerintem ne műtsd meg magad

ha jóbarátod lennék lebeszélnélek

dec. 4. 11:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!