Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Megműtessem a füleimet?

Megműtessem a füleimet?

Figyelt kérdés

Elálló fülein vannak,sokan csúfolnak és nem tartanak szépnek. A füleim nem zavarnak,csak rosszul esik,hogy csúfolnak. A hajammal próbáltam elrejteni,de nagyon sokszor kilátszik.

Mit tegyek műtessem meg? Az fáj? Olyan lesz,mint egy átlagos fül? Nem fog látszódni a helye?

2013. júl. 12. 00:50
 1/7 anonim ***** válasza:
mutasd meg priviben azt a füllet.
2013. júl. 12. 01:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne műttesd meg, csak azért, mert másoknak nem tetszik.. nekem is elállnak a füleim, általánosban sok megjegyzés kaptam emiatt, de én elfogadom magam ilyennek és nem tartom szépséghibának. Sőt, már eljutottam odáig, hogy megszerettem őket, passzol az egyéniségemhez, a barátom szerint is aranyos és jól áll. Ha fejlődésben vagy még, akkor meg pálne feleleges, mert egy idő után visszaállnának. gondolkozz el egy kicsit.. képes lennél felvágatni magad és megváltoztatni egy testrészedet olyan emberek kedvéért, akik sose szerettek ? És gondolod, hogy ettől jobban kedvelnének? Akit csúfolni akarnak, akkor is kitalálnak valamit, ha az illető tökéletes. Inkább az önbizalmadon és az emberekhez való hozzáállásodon, fellépéseden kéne változtatnod és akkor megszűnnének a beszólások.
2013. júl. 12. 02:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt fülplasztikám, férfi létemre, mert engem is sokat csúfoltak. A műtét nagyon jól sikerült, és azóta vége a csúfolásoknak. Már 6 éves kortól lehet műteni az elálló füleket, mert arra már befejeződik a fül fejlődése. Nem állnak vissza a fülek, csak akkor, ha az orvos nem vesz ki porcot hanem csak bőrt. A műtét egyébként nem fáj, ambulánsan, helyi érzéstelenítésben csinálják, utána rögtön haza lehet menni. A heg a fül hátsó részén van, így gyakorlatilag senki nem veszi észre, max. a fodrász.
2013. júl. 12. 14:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is nagy, elálló füleim voltak. 30 éves koromra valahogy lelapultak.
2013. júl. 14. 17:04
 5/7 anonim válasza:
Én a helyedben nem mütetnén meg. Dgy ismerösöm 16 éves korában mütette meg, most 25 és nagyon fura, érdekes. Nagyon látazik neki, hogy mütve van, nem is a heg, hanem magában a formája. Ismer másokat akik szintén mütették és nekik is hasonló. Lehet, hogy orvostól is függ, de akkor is. Aki szeret az elfogad olyannak, amilyen vagy, a tö biek meg ne érdekeljenek.
2013. júl. 21. 03:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik fülem áll csak el a másik tök normális . A barátom imádja , és akárki összefogott hajjal lát nem az az első reakciója hogy "fuuuuu de ronda " hanem hogy tök aranyos , és nevetünk rajta együtt egy jót . Nem kell szerintem szégyelni , meg aki szeret , úgy is elfogad téged úgy ahogy vagy.:)
2013. júl. 23. 14:47
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is elállnak és azóta nem zavarnak,hogy valaki azt mondta,hogy milyen izgalmas szexi fülecskéim vannak.Gondoltam,ha valaki ennyire ráindult,hát megtartom.
2013. szept. 1. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!