Fiúk, lányok, szerintetek megműtessem a mellem? Képek lent.
Már voltam orvosnál konzultáción, ők 220-at szeretnének berakni, mert
mondtam, hogy természeteset szeretnék, és nem is túl nagyot.. de sok embert megkérdeztem és a 220 most így kicsinek tűnik. Izom alá tennék.. Én alapból a természetesség híve vagyok, és nem szeretnék lufi ciciket, de annyira mindenki mást mondd, hogy maradjak ilyen, meg ne legyek mű nő stb stb.. amúgy az egyik nagyobb is mint a másik.. ti a helyemben megcsináltatnátok? Fiúk és lányok válaszát is írom, és ha meg akkor mekkora lenne még az ideális ami nem lufi, de 220-nál nagyobb.. a hatása pedig ne az a kőkemény legyen, hanem legyen dekoltázsom, és szóval, szép legyen, értitek..
minek? 39
+1 mellett láss? :D
őszintén senkit nem érdekel ez kérdező, én őszinte vagyok, max aki próbál lebeszélni az törődöbb, aggódósabb.
sztem ha te jobban érzed magad akkor csináljad.. de azt mondják megvan a káros oldala
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!