Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Fiúk, lányok, szerintetek...

Nessy25 kérdése:

Fiúk, lányok, szerintetek megműtessem a mellem? Képek lent.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Már voltam orvosnál konzultáción, ők 220-at szeretnének berakni, mert

mondtam, hogy természeteset szeretnék, és nem is túl nagyot.. de sok embert megkérdeztem és a 220 most így kicsinek tűnik. Izom alá tennék.. Én alapból a természetesség híve vagyok, és nem szeretnék lufi ciciket, de annyira mindenki mást mondd, hogy maradjak ilyen, meg ne legyek mű nő stb stb.. amúgy az egyik nagyobb is mint a másik.. ti a helyemben megcsináltatnátok? Fiúk és lányok válaszát is írom, és ha meg akkor mekkora lenne még az ideális ami nem lufi, de 220-nál nagyobb.. a hatása pedig ne az a kőkemény legyen, hanem legyen dekoltázsom, és szóval, szép legyen, értitek..

dec. 4. 10:03
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

minek? 39

+1 mellett láss? :D

őszintén senkit nem érdekel ez kérdező, én őszinte vagyok, max aki próbál lebeszélni az törődöbb, aggódósabb.

sztem ha te jobban érzed magad akkor csináljad.. de azt mondják megvan a káros oldala

tegnap 12:01
 42/43 anonim ***** válasza:
Szerintem csúnyább mell "érdemel" műtétet mint ez a páros, de ha neked fontos, akkor hajrá.
tegnap 12:16
 43/43 anonim ***** válasza:
Szerintem így is nagyon szép és kívánatos, ne csinálj vele semmit, nem éri meg 😇🥰
tegnap 13:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!