Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Fiúk, lányok, szerintetek...

Nessy25 kérdése:

Fiúk, lányok, szerintetek megműtessem a mellem? Képek lent.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Már voltam orvosnál konzultáción, ők 220-at szeretnének berakni, mert

mondtam, hogy természeteset szeretnék, és nem is túl nagyot.. de sok embert megkérdeztem és a 220 most így kicsinek tűnik. Izom alá tennék.. Én alapból a természetesség híve vagyok, és nem szeretnék lufi ciciket, de annyira mindenki mást mondd, hogy maradjak ilyen, meg ne legyek mű nő stb stb.. amúgy az egyik nagyobb is mint a másik.. ti a helyemben megcsináltatnátok? Fiúk és lányok válaszát is írom, és ha meg akkor mekkora lenne még az ideális ami nem lufi, de 220-nál nagyobb.. a hatása pedig ne az a kőkemény legyen, hanem legyen dekoltázsom, és szóval, szép legyen, értitek..

dec. 4. 10:03
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
65%

minek? 39

+1 mellett láss? :D

őszintén senkit nem érdekel ez kérdező, én őszinte vagyok, max aki próbál lebeszélni az törődöbb, aggódósabb.

sztem ha te jobban érzed magad akkor csináljad.. de azt mondják megvan a káros oldala

dec. 11. 12:01
 42/55 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem csúnyább mell "érdemel" műtétet mint ez a páros, de ha neked fontos, akkor hajrá.
dec. 11. 12:16
 43/55 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem így is nagyon szép és kívánatos, ne csinálj vele semmit, nem éri meg 😇🥰
dec. 11. 13:55
 44/55 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem se műttesd meg
dec. 14. 07:33
 45/55 anonim ***** válasza:
42%

Ehhez a test alkathoz nem is illik más mell alak.

Nincs attól röhejesebb és szánalmasabb mint erre a testalkatra oda nyomatni egy nagy műcicit.

Nálad is inkább fejben vana baj, mert a hülye média nyomja a baromságát.

Fogadd el ezt és legyél normális .

dec. 15. 17:04
 46/55 anonim ***** válasza:
32%

45

női hiúság..(hogy ő azt akarja mint egy sztár hogy megforduljon minden 2. pasi és megcsodálja) ez az oka hogy sok nő 100 szor többnek képzeli magát mint a férfiak

nagyon erős, és az Egész Bolygón most a Hiúság.. az emberközpontúság és a Mainstream media a legkárosabb.

dec. 15. 17:07
 47/55 anonim ***** válasza:
0%

Ez a bolygó egész egyszerűen az önimádattól fog elpusztulni, de ehhez érett gondolkodás kell

és mindaddig amíg mi különbnek hisszük magunkat akár csak egy kis kerti csigától, addig nincs egyensúly és addig romboljuk csak a Földet

Elon musk meg jön a billion dolláros faxságaival.. amit inkább erdőírtó cégek pénzelésébe fektetne, alternatívák feltalálásáért..

nem inkább az a kis faxú idiota rakétázgat mint egy 10 éves :D én ezt így látom. nevezzük nevét a kölyköt ahogy a mondás tartja

dec. 15. 17:10
 48/55 anonim ***** válasza:

46 nekem kicsi a mellem és nem minden 2. hanem minden pasi megbamul mindenhol. Mert szép a testem, a hajam, az arcom nagyon szép.

Biztos a műmellet bámulják meg a férfiak :DDD

dec. 16. 17:59
 49/55 anonim ***** válasza:

Eközben a kamasz fiúk a kérdéseiik alatt csak bántást kapnak, de egy felnőtt nőnek 200 támogatója van :)

nemtom még háány évtized kell hogy rájöjjenek az emberek hogy a feminizmus egy faxság :D és a fiúknak kéne több jog több figyelem.. mer a nőket alapból imádják beteges szinten! és pont

dec. 16. 18:06
 50/55 Tejesbaba válasza:
Ne műtesd meg szerintem. Sok nő nem szereti egyébként azt, ha nagyok a mellei, jobban izzadnak, kényelmetlen hason feküdniük meg hasonlók..........Annyiból vitatkoznék, az egyik válaszolóval, hogy egy vékony lánynak is jól áll ha nagyok a mellei, de oké, megint más a szilikon mell, meg a természetes, ebben igaza van. Mindig mindenről megoszlik az emberek véleménye, de szerintem ne mások döntsék el azt, hogy nagyobb melleket akarjál.
dec. 17. 23:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!