Fiúk, lányok, szerintetek megműtessem a mellem? Képek lent.
Már voltam orvosnál konzultáción, ők 220-at szeretnének berakni, mert
mondtam, hogy természeteset szeretnék, és nem is túl nagyot.. de sok embert megkérdeztem és a 220 most így kicsinek tűnik. Izom alá tennék.. Én alapból a természetesség híve vagyok, és nem szeretnék lufi ciciket, de annyira mindenki mást mondd, hogy maradjak ilyen, meg ne legyek mű nő stb stb.. amúgy az egyik nagyobb is mint a másik.. ti a helyemben megcsináltatnátok? Fiúk és lányok válaszát is írom, és ha meg akkor mekkora lenne még az ideális ami nem lufi, de 220-nál nagyobb.. a hatása pedig ne az a kőkemény legyen, hanem legyen dekoltázsom, és szóval, szép legyen, értitek..
Esztétikai szempontból lehet hogy szebb a kerek nagy szilikon, ebből a szempontból jobb a műtött mell.
De ha belegondolsz hogy az valójában nem mell, elvileg a férfiak utaljak(Bár ezt én nem hiszem el), megszűnik a női test privilégiuma
Ennyi erővel bármelyik pasinak lehetne ilyen nagyon “jó melle” mert őket is meg lehetne műteni...
Fájdalmas drága műtét majd aztán 10 évente cseréltetni...
Én amúgy hagynám a helyedben
Nekem is kicsi van. Szép de kicsi
De én nem akarnék ezek keresztül menni...
Nekem kifejezetten szilikoncicik tetszenek.
Jobban izgat, szexibb és a tulajdonosuk is magabiztosabb.
F/29
Formára, méretre az enyémek is hasonlóak, most 18 vagyok 1000% hogy nem nyúlnék hozzá. Majd térjünk rá vissza 40 évesen.
Azt sok pénzt inkább valami értelmes dologra költeném, a másik pedig hogy műtét után hónapokon át meg se lehet mozdulni. Ezek az implantátumok sem örökéletűek, később ugyan úgy megereszkednik vele együtt a mell.
Barátnőmet a sebész orvos apukája beszélte le.
20 évesen nekem is hasonló cicijeim voltak, de aztán tíz év alatt szép lassan feljött 10 kiló+, és kerekebbek lettek. Én is meg akartam műttetni, de most így tetszenek, inkább elfogadtam, hogy a hasam nem teljesen lapos.
Ez is egy megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!