Hogyan tudnám megakadályozni, hogy a barátnőm megműtesse a mellét?
Azért egy D kosaras mell is tud megterhelő lenni,lehet,hogy ez is benne abban,hogy miért műteti meg magát.Legalábbis édesanyámból kiindulva.
Mondd meg neki,hogy neked így tetszenek a mellei. Végülis te látod őket.
De ha ez önbizalmat ad neki...
1: Meghallgatod.
2: megérted, miért szeretné
3: elmondod, hogy neked mi a véleményed erről, DE ÚGY B+, HOGY NEM ERŐLTETSZ RÁ SEMMI! ÉS NEM BECSMÉRLED, JELZŐZŐD.
4: Megkérdezed, hogy ezek után mit gondol az egészről.
5: Bármit dönt, támogatod.
Megértelek teljes mértékben. Én is megbolondulnék.
Az előttem szóló viszont kiválóan leírta.
Kit zavar egyáltalán,hogy lógós a melle?
Az anyját,vagy őt?
Az implantátumnak az előbbi esetben nem lenne sok értelme.A melltartóvak gyönyörűen ki tudja hangsúlyozni a méreteit,neked tetszik,akkor meg?
De ha őt is zavarja,vagy szégyelli,hogy ilyen,akkor hagyjad,hogy maga döntsön így.
Amellett, hogy egyetértek #5-tel általában arról, hogyan kell viszonyulni a szeretteink döntéseihez, azért azt elmondanám, vagy képen megmutatnám, hogy a mellkisebbítő műtét módja - tudomásom szerint - az, hogy a mell alsó részén egy a bimbóudvartól a mell alapjáig érő függőleges bemetszésen át távolítják el a fölösleges zsírszövetet, majd a bőr egy részét kimetszve varrják össze. A keletkező heg nemigen tüntethető el, általában a színe is eltérő.
Nem vagyok plasztikai sebész, és csak régebbi, 30 és 8 évvel ezelőtti műtét eredményét láttam, tehát lehet, hogy ma már megoldható, hogy ne legyen látható nyoma, de ha van, az nem szép.
Egyébként nem azzal van a baj, ha a mell nagy, és esetleg valamennyire lóg, hanem ha az állománya laza. Arról el tudom képzelni, hogy nagyon zavarja a nőt.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!