Fiúk, lányok, szerintetek megműtessem a mellem? Képek lent.
Már voltam orvosnál konzultáción, ők 220-at szeretnének berakni, mert
mondtam, hogy természeteset szeretnék, és nem is túl nagyot.. de sok embert megkérdeztem és a 220 most így kicsinek tűnik. Izom alá tennék.. Én alapból a természetesség híve vagyok, és nem szeretnék lufi ciciket, de annyira mindenki mást mondd, hogy maradjak ilyen, meg ne legyek mű nő stb stb.. amúgy az egyik nagyobb is mint a másik.. ti a helyemben megcsináltatnátok? Fiúk és lányok válaszát is írom, és ha meg akkor mekkora lenne még az ideális ami nem lufi, de 220-nál nagyobb.. a hatása pedig ne az a kőkemény legyen, hanem legyen dekoltázsom, és szóval, szép legyen, értitek..
Ha én régebben innen akartam linkelni és nem engedte.....
aztán írtak itt hogy ez az oldal bannolva van
De én megnyitni nem tudom
Na most már látom
Inkább a formája nem a legjobb de ez melltarto alatt nem látszik
Meg távol vannak egymástól
Nekem ennél sokkal kisebb és nem lesz megmutve
köszönöm a válaszokat
25/25 igen lehet h egyel nagyobbat tetetek és az kicsit látványosabb lesz, és még sem lesz oriási, de igen ha az ember kiad rá pénzt akkor lehet nem a legkisebbet kellene aminél minimális a változás.. és egyel nagyobbtól még természetes maradna. Mivel alaból nem kemény a mellem, így reménykedem benne, hogy szilikon után is marad ilyen természetes nem túl kemény cici, mert az nekem valahogy nem tetszik. amugy 32L
mindenkinek mnden baromságára válaszolt csak az infót nem mondta el :D
hát akkor minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!