Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Fiúk, lányok, szerintetek...

Nessy25 kérdése:

Fiúk, lányok, szerintetek megműtessem a mellem? Képek lent.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Már voltam orvosnál konzultáción, ők 220-at szeretnének berakni, mert

mondtam, hogy természeteset szeretnék, és nem is túl nagyot.. de sok embert megkérdeztem és a 220 most így kicsinek tűnik. Izom alá tennék.. Én alapból a természetesség híve vagyok, és nem szeretnék lufi ciciket, de annyira mindenki mást mondd, hogy maradjak ilyen, meg ne legyek mű nő stb stb.. amúgy az egyik nagyobb is mint a másik.. ti a helyemben megcsináltatnátok? Fiúk és lányok válaszát is írom, és ha meg akkor mekkora lenne még az ideális ami nem lufi, de 220-nál nagyobb.. a hatása pedig ne az a kőkemény legyen, hanem legyen dekoltázsom, és szóval, szép legyen, értitek..

dec. 4. 10:03
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:

Ha én régebben innen akartam linkelni és nem engedte.....

aztán írtak itt hogy ez az oldal bannolva van

De én megnyitni nem tudom

dec. 4. 14:15
 22/43 anonim ***** válasza:
ha elég sokan azt írjuk ne akkor fog számítani? :D
dec. 4. 14:25
 23/43 anonim válasza:
74%
Ne tedd! Így szép !
dec. 4. 14:37
 24/43 anonim ***** válasza:
75%

Na most már látom

Inkább a formája nem a legjobb de ez melltarto alatt nem látszik

Meg távol vannak egymástól

Nekem ennél sokkal kisebb és nem lesz megmutve

dec. 4. 14:40
 25/43 anonim válasza:
28%
Szerintem egy szabályosabb teltebb cici szebb. Én műtétet mondanék méretbe nem vagyok otthon, de a 220-nál egy mérettel nagyobb még nem fog mű hatást kelteni.
dec. 4. 14:58
 26/43 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

25/25 igen lehet h egyel nagyobbat tetetek és az kicsit látványosabb lesz, és még sem lesz oriási, de igen ha az ember kiad rá pénzt akkor lehet nem a legkisebbet kellene aminél minimális a változás.. és egyel nagyobbtól még természetes maradna. Mivel alaból nem kemény a mellem, így reménykedem benne, hogy szilikon után is marad ilyen természetes nem túl kemény cici, mert az nekem valahogy nem tetszik. amugy 32L

dec. 4. 15:24
 27/43 A kérdező kommentje:
de ma elvileg fel fognak hívni a dokik délután és beszélek velük.:) most egyébként mensi előtt vagyok így picit meg is van duzzadva, szoval amugy ennél is kisebb szokott lenni.
dec. 4. 15:25
 28/43 anonim ***** válasza:

mindenkinek mnden baromságára válaszolt csak az infót nem mondta el :D

hát akkor minden jót.

dec. 4. 15:28
 29/43 A kérdező kommentje:
28/28 milyen infót nem mondtam?
dec. 4. 15:31
 30/43 A kérdező kommentje:
affelé hajlok, hogy megcsináltatom... csak sokan próbáltak a baráti köreimben lebeszélni róla.. de nyilván olyan emberek őszínték akik nem is ismernek, ezért fordultam ide, hogy így kinek mi a véleménye.. egyébként beszélek délután az orvossal, lehet megmondom hogy legyen mégegy konzultáció, és egyel nagyobb méret lehetne-e.
dec. 4. 15:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!