Lányok mi a véleményetek a szilikonos pénisznagyobbításról?
Figyelt kérdés
Nem rendelkeztem túl nagy méretekkel, ezért úgy döntöttem, hogy feltöltetem szilikonnal a péniszem, kb másfél évig folyamatosan jártam és végre már látványos eredményt sikerült elérnem, 2000ml a zacskiban 3000ml a péniszben idáig, már elég nehezen találok alsót, ami végre egy kicsit jó érzéssel tölt el, sokkal magabisztosabb vagyok így, de pár aprósáfot viszont fel kellett áldozom ezzel, például a nadrág/alsók nehéz beszerzése, pár kilóval nehezebb is és ami kicsit nagyobb gond lehet, hogy úgymond nem tud megkeményedni illetve felállni, de így is használható azért, viszont kicsit aggaszt, hogy egy lány mit szólna hozzá, ha meglátná. Viszont akár negatív akár pozitív, egyenlőre nem igazán befolyásolna szerintem, valószínű én még szeretném folytatni egy darabig. 22F2021. aug. 20. 01:39
51/51 anonim válasza:
Ugyanúgy nincs értelme, mint amikor a nők műanyagot rakatnak a mellükbe, azért hogy nagyobbnak nézzen ki, viszont kockára teszik az egészségüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!