Lányok mi a véleményetek a szilikonos
pénisznagyobbításról?
Figyelt kérdés
Nem rendelkeztem túl nagy méretekkel, ezért úgy döntöttem, hogy feltöltetem szilikonnal a péniszem, kb másfél évig folyamatosan jártam és végre már látványos eredményt sikerült elérnem, 2000ml a zacskiban 3000ml a péniszben idáig, már elég nehezen találok alsót, ami végre egy kicsit jó érzéssel tölt el, sokkal magabisztosabb vagyok így, de pár aprósáfot viszont fel kellett áldozom ezzel, például a nadrág/alsók nehéz beszerzése, pár kilóval nehezebb is és ami kicsit nagyobb gond lehet, hogy úgymond nem tud megkeményedni illetve felállni, de így is használható azért, viszont kicsit aggaszt, hogy egy lány mit szólna hozzá, ha meglátná. Viszont akár negatív akár pozitív, egyenlőre nem igazán befolyásolna szerintem, valószínű én még szeretném folytatni egy darabig. 22F
Tehát egy a férfiak 90%-ával megegyező egyáltalán nem kicsit turbóztál használhatatlanná. Gratulálok!
2021. aug. 20. 03:04
12/51 A kérdező kommentje:
#13 így jobban érzem magam, én tényleg nagyon kicsinek éreztem, akaratom ellenére is sok fiút láttam meztelenül, aztán kialakult bennem ez a kisebbségi komplexus. És ez is használható csak egy kicsit másfajta bánásmódot igényel.
2021. aug. 20. 03:08
13/51 anonim válasza:
A testképzavarod miatt képes voltál föladni, hogy valaha rendesen együtt legyél egy nővel, annak érdekében, hogy nehogy furán nézzenek rád vadidegenek a strand zuhanyozójában. Ez rendkívül rossz döntés volt részedről. Gőzöm nincs, mit kellene most tenned, mit lehet még ezzel csinálni, de a helyedben mindenesetre megpróbálnék pszichiáteri segítséget kérni.
(Amúgy nekem is tök kicsi ernyedt helyzetben, pont leszarom, hogy a többi férfi mit gondol a zuhanyozóban, a nők érdekelnek, szexre meg teljesen jó.)
2021. aug. 20. 03:09
14/51 A kérdező kommentje:
#15 Ezt én inkább ilyen elvárásnak mondanám amit magam elé állítottam, és én egyáltalán nem bántam meg sőt, ha lehetséges még majd tovább szeretnék menni, de nem csak ez van benne azért, nekem ez tetszik is nyilván, másképp már korábban is megálltam volna, de valahogy egyszerre van bennem, hogy még magyobbat de ez azért izgatóan is hat rám. És amúgy én továbbra is azt mondom, hogy lehetséges az együttlèt elég tágítással, (pl nekem is bemenne szerintem) csak hát nem ér be odáig, még.
2021. aug. 20. 03:19
15/51 anonim válasza:
Azért állítottál magadnak ilyen elvárásokat, mert semmi tapasztalatod nincs a nőkkel, és teljesen belecsavarodtál a saját ezzel kapcsolatos magányos gondolataidba, amik kizárólag a többi férfi hülyeségeiből eredtek, nem a nőktől. Ez rohadtul téves út, de ezt neked magadnak kell felismerned.
2021. aug. 20. 03:25
16/51 anonim válasza:
Szárnyalj, pumpáld a végtelenségig. Nyilván az a lényeg, hogy a strandon jól mutasson. Az teljesen mellékes, hogy szexelni nem fogsz, mert mindenki menekül, aki meglátja.
2021. aug. 20. 03:52
17/51 anonim válasza:
Most komolyan az a baj, hogy ernyedten kicsi volt?
A férjemnek ha hideg van, 3-4cm az egész, mégis hozzá mentem.
Senkit nem érdekel milyen amikor pici, és a 13-al még tudtál volna valamit hagyományosan kezdeni.
2021. aug. 20. 04:48
18/51 anonim válasza:
Engem inkább az aggaszt, hogy ezt ki tette veled?
Van orvos, aki vállalja, hogy giga méretű lőcsöt csinál neked ilyen áron?
És még mindig van engedélye?
2021. aug. 20. 04:50
19/51 anonim válasza:
A barátomé 14 cm... Inkább legyen "kicsi" ami egyébként nem teljesen igaz, mert elég átlag méret szerintem, mintsem legyen 20 cm vagy tököm tudja mennyi, de full használhatatlan... És hiába mondod, hogy lehet... Ott van a mondatba a "csak".
Nem tudom neked ebbe mi érte meg. Oké, van a gatyádba egy x méret, de körülbelül ennyi az egész...
2021. aug. 20. 05:59
20/51 Noren1989 válasza:
Am nagyon szép pinàt lehet belőle majd varrni,mikor levàgjàk! 😚
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!