Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Lányok mi a véleményetek a...

Lányok mi a véleményetek a szilikonos pénisznagyobbításról?

Figyelt kérdés
Nem rendelkeztem túl nagy méretekkel, ezért úgy döntöttem, hogy feltöltetem szilikonnal a péniszem, kb másfél évig folyamatosan jártam és végre már látványos eredményt sikerült elérnem, 2000ml a zacskiban 3000ml a péniszben idáig, már elég nehezen találok alsót, ami végre egy kicsit jó érzéssel tölt el, sokkal magabisztosabb vagyok így, de pár aprósáfot viszont fel kellett áldozom ezzel, például a nadrág/alsók nehéz beszerzése, pár kilóval nehezebb is és ami kicsit nagyobb gond lehet, hogy úgymond nem tud megkeményedni illetve felállni, de így is használható azért, viszont kicsit aggaszt, hogy egy lány mit szólna hozzá, ha meglátná. Viszont akár negatív akár pozitív, egyenlőre nem igazán befolyásolna szerintem, valószínű én még szeretném folytatni egy darabig. 22F

2021. aug. 20. 01:39
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
100%
Három literes pénisz 🤭🤭🤭
2021. aug. 20. 08:52
 22/51 anonim válasza:
100%
Vigyázz, ki ne durranjon.
2021. aug. 20. 09:33
 23/51 A kérdező kommentje:

#16 elsősorban nem ez a célom, hanem mikor lenézek nem egy kis ujjhegynyi valami fogad és ez a jól eső érzés, nem célom mutogatni, de jól esik, hogy nem kell szégyenkeznem miatta, még, ha csak ez engem érdekel, akkor is.

#17 az a lényeg, hogy ő elégedett legyen vele, én nagyon nem voltam az, mostmár az vagyok, egyenlőre. Valóban tudtam volna, de attól nem lettem volna elégedett, ez pedig így már egy teljesen más mérték, és melegek közül már páran szerették volna "kipróbálni" csak hát én nem vagyok az.

#18 maradjunk annyiban, hogy egy ismerős és teljesen a saját felelősségem volt.

#19 örülök, ha ti elégedetek vagytok vele, engem meg nem valószínű, hogy meg lehet már győzni, meg úgy sem tudnék mit tenni, aztán az tény, hogy nem úgy működik mint előtte, de mint mondtam azért van valamennyi tartása a szilikontól és mindig ugyan akkora, megfelelő méretű befogadó kell hozzá. Nekem a mérete számít na, de ha már a méret, igen átlépi azt a bizonyos 20 centit, ezt így kicsit nehezebb lemérni, de, ha az eredeti kezdetétől mérem akkor 26-27 között van, de a vastagság még az igazi lényege, és az összképet nézve nekem bőven megérte feladni azt a pár dolgot amit ez nem tud.

2021. aug. 20. 09:34
 24/51 A kérdező kommentje:
#22 ne aggódj nem fog, le van kötve erősen.
2021. aug. 20. 09:36
 25/51 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nem is orvos, jól értem?

2021. aug. 20. 10:05
 26/51 A kérdező kommentje:
De orvos, kifejezetten ilyen szilikonos plasztikázással foglalkozik, plasztikai sebésznek mondanám inkább.
2021. aug. 20. 10:08
 27/51 anonim ***** válasza:
93%
Nyugi csak trollkodik és ezen röhög a kis 13 éves haverjaival.
2021. aug. 20. 11:09
 28/51 A kérdező kommentje:
#27 te már csak tudod, ide mindenki csak trollkodni jár, nem is szeretne senki választ kapni a kérdéseire, csak röhögni a 13 éves haverjaival, de amúgy is, ebben mi lenne a vicces?
2021. aug. 20. 11:17
 29/51 anonim ***** válasza:
95%
Hát, legalább nem fogsz szaporodni
2021. aug. 20. 11:41
 30/51 anonim ***** válasza:
100%

28-as Nem vicces, hanem szomorú, és szerintem is trollkodsz.

Épp eszű ember ilyet nem csinál, nem beszélve arról, hogy nem segédkeznek benne.

Van egy mindenkit kielégítő szerszámod, plasztikai sebész a strandon jól mutasson igényedet kiröhögi.

2021. aug. 20. 12:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!