Lányok mi a véleményetek a szilikonos pénisznagyobbításról?
#16 elsősorban nem ez a célom, hanem mikor lenézek nem egy kis ujjhegynyi valami fogad és ez a jól eső érzés, nem célom mutogatni, de jól esik, hogy nem kell szégyenkeznem miatta, még, ha csak ez engem érdekel, akkor is.
#17 az a lényeg, hogy ő elégedett legyen vele, én nagyon nem voltam az, mostmár az vagyok, egyenlőre. Valóban tudtam volna, de attól nem lettem volna elégedett, ez pedig így már egy teljesen más mérték, és melegek közül már páran szerették volna "kipróbálni" csak hát én nem vagyok az.
#18 maradjunk annyiban, hogy egy ismerős és teljesen a saját felelősségem volt.
#19 örülök, ha ti elégedetek vagytok vele, engem meg nem valószínű, hogy meg lehet már győzni, meg úgy sem tudnék mit tenni, aztán az tény, hogy nem úgy működik mint előtte, de mint mondtam azért van valamennyi tartása a szilikontól és mindig ugyan akkora, megfelelő méretű befogadó kell hozzá. Nekem a mérete számít na, de ha már a méret, igen átlépi azt a bizonyos 20 centit, ezt így kicsit nehezebb lemérni, de, ha az eredeti kezdetétől mérem akkor 26-27 között van, de a vastagság még az igazi lényege, és az összképet nézve nekem bőven megérte feladni azt a pár dolgot amit ez nem tud.
Akkor nem is orvos, jól értem?
28-as Nem vicces, hanem szomorú, és szerintem is trollkodsz.
Épp eszű ember ilyet nem csinál, nem beszélve arról, hogy nem segédkeznek benne.
Van egy mindenkit kielégítő szerszámod, plasztikai sebész a strandon jól mutasson igényedet kiröhögi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!