Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénisznagyobbítás természetesen?
Figyelt kérdés
Tudtok valami növényt, vagy valamit ajánlani amivel tabletták nélkül nőni fog? Lehet torna is, de akkor linkkel együtt.2016. ápr. 26. 17:05
1/17 anonim válasza:
Verd csalánnal... megnő és szép piros lesz... :D
3/17 anonim válasza:
basszus menj már XDDDDDD egyszerre
4/17 anonim válasza:
el poénkodtok a dolgon, de a csalán tényleg hatásos. naponta érdemes friss csalánlevéllel végig dörzsölni a péniszt és 2-3 hét után már látható eredménye is van. nem azt mondom hogy csodaszer de hatásos, 2-3 centit simán segít egy 3 hónapos kúra
5/17 A kérdező kommentje:
Megszenved tőle az ember?
2016. ápr. 26. 17:23
6/17 anonim válasza:
figyelj, nem a legkellemesebb az igaz, de simán kibírható. ennyit viszont bőven megér: természetes, egészséges, hatásos. arra figyelj, hogy ne útmenti csalánból szedjél hozzá leveleket, hanem valami utaktól, forgalomtól távolabbi helyeken, ahol nem poros, füstös a levegő és a növényzet. inkább a nagyobb öregebb levelek az alkalmasak, mert jobban koncentrálódnak bennük a hatóanyagok. szép tiszta, egészséges leveleket szedjél hozzá. leszedsz egy nagy marékkal, alaposan bedörzsölöd a tövétől a makk hegyéig. én esténként csináltam alkonyat felé. ez azért voltjó, mert eleve elhagyatott helyen szedtem a csalánt + a szürkület is a segítségemre volt, így ott helyben elvégeztem a "kezelést" nem látott senki, nem volt kellemetlen magyarázkodás hogy minek a csalán stb
7/17 A kérdező kommentje:
Köszi, csak nagyon nincs a környéken. Lehet termeszteni kellene. Még tudsz/tudtok valamit ajánlani?
2016. ápr. 26. 17:40
8/17 anonim válasza:
más megbízhatót én nem tudok. neten találsz mindenféle rissz-rossz ázsiai "csodaszereket" de én azokat be nem venném, ki tudja miből készítik. még az kell hogy megbetegdjek egy valójában hatástalan vacaktól...
9/17 A kérdező kommentje:
Tablettákat, meg ilyeneket nem is szedtem volna be. Az egészségem fontosabb. Tudtam hogy van természetesebb is, ezért kérdeztem. Neki vágok a köves útnak, hegynek felfelé :D. Hány éves kortól ajánlott? Ajánlom akkor másnak is.
2016. ápr. 26. 17:54
10/17 anonim válasza:
a világ legnagyobb fóruma ebben a témában, több százezer poszttal, hozzászólással és regisztrált taggal
ennél jobbat nem nagyon találsz, itt mindenki leírja a nála bevált tornákat, kütyüket amik hoztak egy pár centit
viszont 12 centisből senki sem csinált még 20-ast, arra azért számíts. 3-4 centi a nagyon max minden ilyen nyújtós dolognál.
(csak a huzamosabb, több hónapig tartó nyújtás működik, akár torna, akár készülék, ez a csalános hülyeség szerintem...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!