Lányok mi a véleményetek a szilikonos pénisznagyobbításról?
#30 ez épp ugyan olyan mint ahogy a nők nagyobbítatják akármijüket szerintem, azzal nincs probléma? És mégegyszer elmondom, hogy nem mutogatásra készült, hogy "jól nézzen ki a strandon", de önbizalmat ad olyan helyeken is, mint pl egy strand, neked is megcsinálja egy plasztikai sebész ha olyan, hidd el, de, ha ennyire kételkedtek benne, hogy ilyen létezik rá lehet keresni, én is meg tudom mutatni, de, ha már ennyi is ilyen felkavaró, akkor inkább nem ajánlom, nekem tetszik, én jól érzem magam vele, azt nem veszem fel, ha valaki emiatt ócsárol, ha valakinek nem tetszik, nem tetszik, elfogadom attól még viszont kérdésekre szívesen válaszolok, ha nem bántó szándékú és olyan emberekkel szívesen elbeszélgetek róla akik hasonlóan érdekeltek a témában, vagy kíváncsiak valamire. És ezért kérdeztem ilyen helyen, mert mint látható az emberek mindenért elitélik a másikat, akármennyire sem befolyásol senkit az, hogy pl én mit csinálok a testemmel.
#31 de aludtam majdnem 6 órák köszönöm aggodalmad😂
Ha egy palival szexre kerül a sor és nem áll fel neki . Lehet bármennyire nagy és löttyedt másnap az egész baráti társaság tudni fogja nem tudsz szexelni .
Viszont ha jól megtudsz dugni egy csajt akkor csak dicsérni fog .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!