Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Lányok mi a véleményetek a...

Lányok mi a véleményetek a szilikonos pénisznagyobbításról?

Figyelt kérdés
Nem rendelkeztem túl nagy méretekkel, ezért úgy döntöttem, hogy feltöltetem szilikonnal a péniszem, kb másfél évig folyamatosan jártam és végre már látványos eredményt sikerült elérnem, 2000ml a zacskiban 3000ml a péniszben idáig, már elég nehezen találok alsót, ami végre egy kicsit jó érzéssel tölt el, sokkal magabisztosabb vagyok így, de pár aprósáfot viszont fel kellett áldozom ezzel, például a nadrág/alsók nehéz beszerzése, pár kilóval nehezebb is és ami kicsit nagyobb gond lehet, hogy úgymond nem tud megkeményedni illetve felállni, de így is használható azért, viszont kicsit aggaszt, hogy egy lány mit szólna hozzá, ha meglátná. Viszont akár negatív akár pozitív, egyenlőre nem igazán befolyásolna szerintem, valószínű én még szeretném folytatni egy darabig. 22F

2021. aug. 20. 01:39
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim válasza:
85%
Ne haragudj, kedves kérdező, de te ma nem is aludtál? Fél 2-től 11:17ig válaszolgattál, intenzíven. Tessék aludni!
2021. aug. 20. 12:37
 32/51 A kérdező kommentje:

#30 ez épp ugyan olyan mint ahogy a nők nagyobbítatják akármijüket szerintem, azzal nincs probléma? És mégegyszer elmondom, hogy nem mutogatásra készült, hogy "jól nézzen ki a strandon", de önbizalmat ad olyan helyeken is, mint pl egy strand, neked is megcsinálja egy plasztikai sebész ha olyan, hidd el, de, ha ennyire kételkedtek benne, hogy ilyen létezik rá lehet keresni, én is meg tudom mutatni, de, ha már ennyi is ilyen felkavaró, akkor inkább nem ajánlom, nekem tetszik, én jól érzem magam vele, azt nem veszem fel, ha valaki emiatt ócsárol, ha valakinek nem tetszik, nem tetszik, elfogadom attól még viszont kérdésekre szívesen válaszolok, ha nem bántó szándékú és olyan emberekkel szívesen elbeszélgetek róla akik hasonlóan érdekeltek a témában, vagy kíváncsiak valamire. És ezért kérdeztem ilyen helyen, mert mint látható az emberek mindenért elitélik a másikat, akármennyire sem befolyásol senkit az, hogy pl én mit csinálok a testemmel.

#31 de aludtam majdnem 6 órák köszönöm aggodalmad😂

2021. aug. 20. 13:12
 33/51 anonim ***** válasza:
100%
Volt páromnak 13 cm volt a farka, isteni volt a szex vele, de ő nem is volt önbizalomhiányos és gátlásos a mérete miatt. Gratulálok neked hogy azért csináltál meg egy ilyen műtétet hogy majd életed végéig saját magadnak nézegesd, mert igy soha az életben nem lesz barátnőd, a farkad pedig normálisan nem fogod tudni használni. De ha te így boldog vagy...
2021. aug. 20. 13:13
 34/51 A kérdező kommentje:
És trollozhatnak nyugodtan, akik nem hiszik vagy kitudja az irigység beszél belőlük, de, ha már csak 1-2 olyan ember látja aki érdekelt a témában már megérte feltenni itt a kérdést, és a negatív vélemény is vélemény, lehet építő jellegű, ha jól meg van fogalmazva, de kifejezeten bántó megjegyzéseket nem kérek.
2021. aug. 20. 13:15
 35/51 anonim ***** válasza:
100%
A hülyeséget nem irigyli senki. Műtéttel esélytelen vagy, előtte kb. minden nőt dughatnál.
2021. aug. 20. 13:26
 36/51 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy exem. Elég vastag volt neki, olyan 15 centi körüli hosszúsággal. Teljes jó formája volt, tetszett az egész. Még ismerkedtünk, amikor felhozta, hogy ő is töltetne a farkába ugyan így szilikont. Azt hittem, hogy viccel. Teljesen jó volt minden szempontból, főleg vastagságra, de szerinte meg nem az igazi. Persze ő sem orvossal, hanem sufniba valami idióta ismerősénél. Orvos ilyet nem csinál. Ugyan ezt a hanta dumát nyomta, hogy saját felelősségre megy, ugyan olyan lesz, csak majd vigyázni kell, és kicsi a kockázat. Nem, nem kicsi. Egészségügyben dolgozok, van fogalmam a dolgokról, de nem tudtam hatni rá. Mert ő nekem is jót akar ezzel stb és nem fogta fel, hogy tökéletesen megfelel a mérete. Én szakítottam, mert ez a hozzá állás nem sok észre vall. Szóval ebből kiindulva, én el tudom képzelni, hogy a kérdező sem troll. De ez nagyon szomorú történet. Egy használhatatlan puha szafalaládé lett egy péniszből. Oké, nem volt ezek szerint nagy, de biztos lett volna, akinek elég. És te se fogod elhinni, de nem okos ötlet átlépni egy határt. Most van egy szinte használhatatlan, amorf péniszre alig emlékeztető dolgot a lábaid között. Ha erőlteted még a dolgot, örülj, ha nem kell majd eltávolítani. És ezt komolyan mondom.
2021. aug. 20. 14:23
 37/51 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy palival szexre kerül a sor és nem áll fel neki . Lehet bármennyire nagy és löttyedt másnap az egész baráti társaság tudni fogja nem tudsz szexelni .

Viszont ha jól megtudsz dugni egy csajt akkor csak dicsérni fog .

2021. aug. 20. 14:44
 38/51 A kérdező kommentje:
#36 végre valaki tudja már miről van szó, igen valóban nem veszélytelen, ahogy semelyik plasztikai műtét sem és beavatkozás sem, de mindenki ezt a használhatatlant mondja, nem használhatatlan, ugyan úgy működik, csak ugyan akkora mindig és nem megy össze, tény, hogy nem olyan kemény, de attól én elégedett vagyok vele, nem cserélném vissza az eredetire.
2021. aug. 20. 15:37
 39/51 A kérdező kommentje:
#37 elsősorban nem szexre csináltattam, nem arulok zsákba macskát, ha azt mondom, hogy tisztában vagyok vele, hogy normál esetben ez lehetetlen vele, viszont mindig vannak extrém esetek akiknek ez biztosan bejön, nem akarok én erről dicsekedni senkinek meg semmi ilyesmi, akinek ez tetszik és készen áll rá annak be fog jönni így is úgy is, akinek nem annak meg sehogy sem.
2021. aug. 20. 23:28
 40/51 anonim ***** válasza:
86%
Az eredeti szerszámmal dughattál volna állandóan. Most meg keresni kell a partnert. Megérte?
2021. aug. 20. 23:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!