Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes 550 000 ft-ot rákölteni egy nagyobbító műtétre?
hosszabb lesz, de lógni fog, szóval felejtsd el ezt a baromságot..
és tegyél rendet a fejedben, neked ekkora farkad van, (ami amúgy átlag méret) sok lány van akinek ez a jó, persze vannak olyanok is akiknek ez kevés, de neked sem felel meg minden lány, szóval ne parázz ezen:)
Ha 13 centi és jól működik akkor felesleges.
De a doki nem vállal felelősséget érte ez biztos.
Tehát lehet hogy nagyobb lesz , de mi van ha nem fog működni???
Már pedig ezt alá fogja veled íratni hogy a felelősség a tied.
Szerintem hülyeség.
Hány barátnőd volt eddig? Nekik mi volt a véleményük?
Szerintem ha már sekélyesen akarsz kompenzálni akkor ne ilyen hülyeséggel csináld, inkább gyúrd ki magad vagy tanulj meg rendesen puncit nyalni :D
felesleges.
Próbálj meg lefeküdni egy-két csajjal, azt lesz tapasztalatod, hogy tetszik-e nekik.
Egyébként sok olyan házas pasi van akinek ekkora a mérete, és boldog kapcsolatban élnek.
Nem csak neked ekkora.
A merevedés egy elképesztően összetett, bonyolult folyamat, aminek ha bármelyik eleme hibás, annak időszakos, vagy részleges képességcsökkenés lesz a következménya. Az orvostudomány nagyon fejlett, de azért nem mindenható. Beszélgess azzal a sebésszel arról, hogy a megnagyobbított farkad funkcionalitása mennyire lesz megtartott. Fogadni merek, hogy a válasz óvatos lesz, és az lesz benne, hogy az esetek nagy többségéban nincs probléma. De garanciát nem kapcs, sőt, a műtét előtt aláíratnak veled egy papírt, amiben tudomásul veszed a kockázatokat.
Nekem is 13 centi körül van a farkam, de sohasem engednék kést tartó embert a közelébe... Lányt, nőt engedtem, és engedek most is, és nem volt vele bajuk, különben nem maradtak volna velem évtizedekig. :-)
F/60+
Nem.
13 cm szerintem teljesem jó
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!