Lányok mi a véleményetek a szilikonos
pénisznagyobbításról?
Figyelt kérdés
Nem rendelkeztem túl nagy méretekkel, ezért úgy döntöttem, hogy feltöltetem szilikonnal a péniszem, kb másfél évig folyamatosan jártam és végre már látványos eredményt sikerült elérnem, 2000ml a zacskiban 3000ml a péniszben idáig, már elég nehezen találok alsót, ami végre egy kicsit jó érzéssel tölt el, sokkal magabisztosabb vagyok így, de pár aprósáfot viszont fel kellett áldozom ezzel, például a nadrág/alsók nehéz beszerzése, pár kilóval nehezebb is és ami kicsit nagyobb gond lehet, hogy úgymond nem tud megkeményedni illetve felállni, de így is használható azért, viszont kicsit aggaszt, hogy egy lány mit szólna hozzá, ha meglátná. Viszont akár negatív akár pozitív, egyenlőre nem igazán befolyásolna szerintem, valószínű én még szeretném folytatni egy darabig. 22F
Hát, ha megtalálom ezzel is csinálhatom álandóan, és igen számomra teljesen, sosem térnék vissza ahhoz a kicsi péniszhez.
2021. aug. 20. 23:57
42/51 anonim válasza:
Sajnállak kérdező, őszintén. Ez inkább szomorú. Annyira testképzavaros voltál, hogy cserébe tönkretetted magadat.
2021. aug. 21. 23:51
43/51 A kérdező kommentje:
Mindenki ezzel a tönkretevéssel jön, szerintem egyáltalan nem tettem tönkre, nekem sokkal jobban teszik így, nem csak a testképzavar miatt van ez, hanem tetszett is mindig is, de így legalább azt a problémámat is megoldotta, szóval nekem megérte, de, ha valaki nem hiszi privátban meg tudom mutatni.
2021. aug. 22. 01:23
44/51 anonim válasza:
Nekem megmutathatod, kíváncsi lennék, hogy mi tetszik benne. Így, hogy nem tudod használni teljesen felesleges.
2021. aug. 22. 01:43
45/51 anonim válasza:
A szilikon mell is ilyen, azt miert nem ítélitek el?
2021. aug. 22. 05:20
46/51 anonim válasza:
Én is kíváncsi lettem, nekem is küldheted, ha gondolod.
2021. aug. 22. 05:22
47/51 anonim válasza:
A szilikon mell általában nem akadályozza meg a szoptatást, ami a mell célja, feladata.
A szilikonos mellnek nem kell keménynek lenni, ezért oda oké a szilikon.
A szilikonos pénisz ellenben (mint ahogy azt a kérdezőtől megtudtuk) nem képes olyan jól megkeményedni, mint a szilikon nélküli, hiszen a szilikon nem barlangos test, nem tud keménnyé válni.
Ez a baj.
Az, hogy elveszíti a biológiai funkcióját.
(egyébként nekem a szilikon cici se tetszik de ez már nem ide tartozik)
2021. aug. 22. 06:42
48/51 A kérdező kommentje:
#45 én is pontosan ezt kérdeztem, vagy bármi más feltöltést, legyen az ajak, vag fenék vagy bármi, az égvilágon semmi funkciója nincs, caak az, hogy jól nézzen ki
#47 hát akkor egy idő után mindegyik elveszti, de amúgy én nem is bánom, tényleg jobb így, mert főként attól függ ki mire használja.
2021. aug. 22. 09:09
49/51 anonim válasza:
Te pisilésre fogod használni, nagy dicsőség. Teljesen megérte hogy utána ne legyen barátnőd és egyedül maradj
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!