Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Honnan van pénzük az emberekne...

Honnan van pénzük az embereknek plasztikai műtétekre? Olyan sokan műttetik meg magukat manapság, de miből, talán kölcsönöket vesznek fel?

Figyelt kérdés
Ha te, aki plasztikáztattál, honnan volt rá pénzed? Csak kíváncsiságból kérdezem.

2021. aug. 8. 01:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
70%

20. A bevétel nem biztos, hogy csökken.... meg nem hitel , hanem a vissza nem térítendő rész miatt!!!

Aki egyébként is akart tobb gyereket, családot annak jól jött ez. Persze csak emiatt nem érné meg.

2021. szept. 17. 13:48
 22/25 anonim ***** válasza:
79%

21, egy gyerek sokkal többe kerül, mint a támogatások, amiket kapsz rájuk. Már persze, ha normálisan akarod felnevelni őket. Össze sem lehet hasonlítani egy 1-1,5 milliós műtéttel.

A gyerekvállalás az egyik legnagyobb elszegényedési rizikófaktor, és a top 1 tényező, ami nem hagyja kitörni onnan az embereket. Ezt nem én találtam ki, közgazdászok, szociológusok mutattak rá. Mondjuk józan ésszel sem nehéz nem észrevenni.

2021. szept. 17. 13:54
 23/25 anonim ***** válasza:
54%
Én józan ésszel jöttem rá
2021. szept. 17. 13:55
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
22 Nem mindekinek kell család, aki nem akar több marad neki pl pont plasztikára 😃
2021. szept. 17. 14:03
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
24, ezt mondtam én is.
2021. szept. 17. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!