Miért vannak sokan a plasztikai műtétek ellen? És miért szólnak meg emberek másokat, akik plasztikáztatnak?
Én nem vagyok abszolút ellene, bele sem szólok! És azt gondolom, ez mindenkinek szíve-joga, hogy mit csináltat.
Én csak azokat nem értem, akiknek mondjuk szilikon melle van és az 500 cc-t kicserélteti 550 cc-re, hogy nagyobb legyen. Miért...? Vagy az influenszerek, akiknek görbe az orra és megműtetik, de épp 2 mm-nyi görbület van az orrukban...mégis minek a full egyenes orr? Na én csak őket nem értem.
Èn örülök, hogy van lehetősége az embernek javítani a külsején, és nem szólom meg, ha valaki plasztikáztat. Az én mellem is meg van csináltatva, de természetes méretűre, mert nekem totál semmi mellem nem volt. A második gyerek után a hasizmaimat is megplasztikáztatom, ha nem mennek vissza a helyükre a torna ellenére sem.
De ha valaki átesik a ló túloldalára és a felismerhetetlenségig botoxoltatja a fejét meg azt se tudja, hova tetessen implantot meg cserélgeti nagyobbra, na azt én is megszólom, mert pszichológus kéne neki, nem testszobrász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!